Özdilek

Ekonomi

İzmit Belediyesi 2016 Yılı Bütçesi 180 Milyon

Meclis toplantısında İzmit Belediyesi’nin 2016 yılı bütçesinin 180 milyon lira olması oy çokluğu ile kabul edildi.

3 Kasım 2015 Saat: 23:53
İzmit Belediyesi 2016 Yılı Bütçesi 180 Milyon
İzmit Belediyesi 2016 Yılı Bütçesi 180 Milyon

Bütçe konusunda konuşan Nevzat Doğan ,Özet olarak; Bütçemiz sürekli büyüyor. Göreve geldiğimiz 6 yıl önce bütçemiz 69 milyondu. Geçen sene 160 milyon oldu. 2016 yılı bütçemizde 180 milyondur. Benim gönlüm İzmit Belediyesi’nin bütçesinin en az 250 milyon olmasıdır. Bunu hak eden bir belediyeyiz. Her kuruşumuzu bu şehir için harcıyoruz. Her şeyimiz açık, nereye  ne kadar harcama yaptık her şeyi görebilirsiniz. Personel giderimiz yüzde 18’lere indi. Bütçemizin yüzde 30’unu yatırıma yönlendiriyoruz. Şimdiye kadar hep  bütçemizin gerçekleşme oranı yüksek oldu. Buna herkes alışınca  2015 yılı bütçesinin yüzde 80’lik gerçekleşmesi garip karşılandı.

Türkiye’ye örnek  projeler yapıyoruz. Kuruşun hesabını verecek şekilde harcama yapıyoruz. Para konusunda çok titiziz. Boşa harcanan kuruşumuz olmasın istiyoruz. Kendi paramıza göstermediğimiz hassasiyeti gösteriyoruz. 2016 bütçemiz,  vadettiğimiz 2023 vizyon projelerinin gün yüzüne çıktığı bir bütçe olacak. Güzel işler yapılıyor. Herkesin içi rahat olsun. İzmit Belediyesi’nin parası güvenli ellerdedir” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat