Özdilek

Güncel

Vali Topaca’dan veda yemeği

Vali Topaca’dan veda yemeği

16 Eylül 2014 Saat: 14:59
Vali Topaca’dan veda yemeği
Vali Topaca’dan veda yemeği

İçişleri Bakanlığının 2014 dönemine ait Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar kararnamesi ile Kocaeli Vali Yardımcısı iken; Ankara Vali Yardımcılığına atanan Mustafa Güni, Ceyhan Kaymakamlığına atanan Mustafa Ünlüsoy, Adana Vali Yardımcılığına atanan Şükrü Çakır, Kırıkkale Vali Yardımcılığına atanan Osman Akbaş, Körfez Kaymakamı iken Ortahisar Kaymakamlığına atanan Mahmut Şirinoğlu ve Karamürsel Kaymakamı iken Ödemiş Kaymakamlığına atanan Celil Ateşoğlu için Kocaeli Valisi Sayın Ercan Topaca ve eşi Bayan Sevim Topaca ev sahipliğinde veda yemeği düzenlendi.  

 

Kocaeli Valisi Sayın Ercan Topaca ve eşi Bayan Sevim Topaca tarafından Ramada Otel’de Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar onuruna düzenlenen veda yemeğine;   Vali Yardımcıları ve eşleri ile İlçe Kaymakamları ve eşleri katıldılar.

 

Samimi bir ortamda yenilen yemeğin ardından; tayini çıkan Vali Yardımcısı ve Kaymakamları tebrik edip, başarı dileklerinde bulunan Kocaeli Valisi Ercan Topaca yaptığı konuşmasında;  “Bunlar olağan tayinler, belli bir süre sonra yer değişikliğinde fayda görüyorum. Değişimde her zaman fayda vardır.  Tayin olan arkadaşlarımızla yaklaşık 5 yıldır beraberiz ve çok güzel ilişkileri, hizmetleri ve kentimize çok güzel katkıları oldu. İnşallah yeni yerlerinde yeni bir aşk ve şevkle çok daha farklı ve güzel hizmetlere vesile olacaklardır.

 

Bir yerde ekip ruhu yoksa başarılı olmak mümkün değil. İlimizde Vali Yardımcısı ve Kaymakam arkadaşlarımızla çok uyumlu ve iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Zaman içerisinde kan değişimi oluyor. Arkadaşlarımız mesleki tecrübelerle, kurumlarla olan diyalogları anlamında gerçekten herkesten çok olumlu dönüşler aldık.

 

Arkadaşlarımızın özverili çalışmalarından çok memnun oldum diyen Topaca; “Çok önemli ve kritik işlerde, belki birçok ilde yapılmayan alanlara müdahale etmek suretiyle ilimizin çok önemli sorunlarını çözdüğümüzü düşünüyorum. Bunda da benim en büyük yardımcılarım Vali Yardımcısı arkadaşlarımdı. Birçok işi arkadaşlarımızla birlikte yaptık, koordinasyonu sağladık. İlimize yapmış oldukları katkılardan, verilen görevleri en iyi şekilde yaptıklarından, kendilerine bağlı kurumları sağlıklı ve doğru yönlendirdiklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra gittikleri yerlerde de aynı başarıyı yakalar ve hizmetlerine devam ederler. Ben kendilerinden haklarını helal etmelerini diliyorum. İnşallah aileleriyle huzurlu bir şekilde devam ederler. Bizler burada emanetçiyiz. Burada olduğumuz sürece yolunuz buraya düşerse kapımız her zaman açıktır.  Tekrar hepinize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” diyen Vali Topaca, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara, Bayan Topaca ise Vali Yardımcısı ve Kaymakam eşlerine günün anısına birer hediye verdiler.

 

Vali Yardımcısı Mustafa Güni tecrübeleri ile kendilerine önderlik eden Sayın Vali’ye teşekkür ederek; “Bu gece için Sayın Valime ve saygıdeğer hanımefendiye şükranlarımı sunuyorum. Sizlere de katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal edin” diyen Mustafa Güni’nin ardından, Vali Yardımcısı Mustafa Ünlüsoy ise yaptığı konuşmasında; “Sayın Valimizle 5 yıla yakın zamandır görev yapıyorum. Meslek hayatımın en güzel ve zevkli günlerini Kocaeli’de geçirdim. Bunda Sayın Valimizin ve değerli hanımefendinin katkıları var. Kendilerine teşekkür ediyorum.”  diyen Sayın Ünlüsoy’un ardından Karamürsel Kaymakamı Celil Ateş yaptığı konuşmasında; “Hepiniz hakkınızı helal edin. Ege’de bir kapınız var ve her zaman sizlere kapım açık. Her şey için çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu ise yemekte yaptığı konuşmasında; Bu güne kadar ayrıldığımız yerlerde böyle bir veda gecesi nasip olmamıştı. Sayın Valimize ve değerli Hanımefendiye böyle bir gece düzenledikleri için teşekkür ediyorum” diyen Şirinoğlu’nun konuşmasının ardından Vali yardımcısı Şükrü Çakır ise yaptığı konuşmasında; “Böyle bir veda gecesinde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Adana’da yeni bir sayfa açıyoruz. Sayın Valimizin bizim kusurlarımızı hoş görmelerini istirham ediyorum. Kendilerinden çok fazla şey öğrendim” diyerek teşekkür etti.

 

Konuşmaların ardından Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve eşi Sevim Topaca konukları ile  toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat