Özdilek

Kültür/Sanat

KASK'TA SÖYLEŞİ VE TANITIM

Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklerine bu hafta, Gül Yıldız fotoğraf göstersi ve söyleşisi ile Fujifilm Türkiye Aynasız fotoğraf makinaları tanıtımı ile devam etti.

22 Ekim 2015 Saat: 12:53
KASK'TA SÖYLEŞİ VE TANITIM
KASK'TA SÖYLEŞİ VE TANITIM

 Büyük bir ilgi ile izlenen etkinlikte Gül Yıldız, çektiği fotoğraflar üzerinde konuşarak kendisi için ifade ettiği anlamları, teknik detayları ve kullandığı ekipmanları detaylı bir şekilde anlatarak izleyicilerden gelen soruları yanıtladı. Gül Yıldız'ın ilgi ile izlenen sunumun ardından Fujifilm Türkiye yetkilisi tarafından gerçekleştirilen aynasız fotoğraf makinaları tanıtımı ile etkinliklik sona erdirildi.
  Gül Yıldız ve Fujifilm Türkiye'ye teşekkürlerini sunan KASK başkanı Altuğ Şenel, önümüzdeki hafta salı günü yine ilgi çekici bir fotoğraf gösterisi ile düzenli etkinliklerine devam edeceklerini belirterek tüm fotoğraf severleri KASK'a davet etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat