Özdilek

Ekonomi

Çadır Turnesine Çevre iller’den Ziyaretçi Akını

İzmit’te geçtiğimiz geçen Cuma günü kapılarını ziyaretçilerine açan Çadır Turnesi büyük ilgi görüyor. Gittiği yer şehirde heyecan ve ilgi uyandıran Çadır Turnesi İzmit sınırlarını da aşarak çevre şehiler; Sakarya,Bolu,Yalov

18 Nisan 2014 Saat: 11:45
Çadır Turnesine Çevre iller’den Ziyaretçi Akını
Çadır Turnesine Çevre iller’den Ziyaretçi Akını

11 Nisan 2014’de İzmit Carrefour Alanında 3.000m2’lik Türkiye’nin en büyük Çadır Mağazasını kuran Çadır Turnesi birçok ünlü markayı  ekonomik ve ulaşılabilir fiyatlardan geniş  kitlelere ulaştırmaya devam ediyor.  Ekonomik ve ulaşılabilir fiyatlarla marka ürünleri halka ulaştırmayı kendine  misyon edinen Çadır Turnesi insanların alışveriş yapmak için heyecanla beklediği bir sahne oldu.

HANGİ MARKALAR VAR ?

Aralarında, Derimod, Altınyıldız, Barbour, Fabrika, T-Box,Dufy, Divarese, Monica Ricci ve İnci gibi önemli markaların yer aldığı geniş bir ürün yelpazesi sunan çadırda, alışverişe  gidenleri bekleyen sürpriz dünya markalar ‘da mevcut.  “Çadır Turnesi Alışveriş Günleri” organizatörleri bu marka ve ürünlerin daha ucuza alınacağı başka bir yerin olmadığını belirtiyorlar. Türkiye’nin en özgün ve lider Çadır Mağazası olduklarını, kalite, marka ve fiyat konusunda iddialı olduklarını da belirtiyorlar.

TABELET BİLGİSAYAR  KAMPANYASI

Çadır Turnesi İzmit bu Cumartesi Alışveriş yapana Tablet bilgisayar kampanyası başlatacak! 15 Haziran tarihine kadar İzmitlilerle birlikte olacak Çadır Turnesi Mağazası İzmit’de  19 Nisan Cumartesi gününden itibaren 1.000 TL’lik alışveriş yapana  tablet bilgisayar verme kampanyası başlatacak.

Türkiye’nin birçok  ilinde yaptığı  Alışveriş Turneleri ile büyük ilgi gören Çadır Turnesi çalışanların da ekonomik ve uygun fiyatları ile gözde mağazası oldu. Özellikle kariyerlerinde dış görünüm ve giyimin öneminin farkında olan bu kesim kumaş kalitesi, uygun gömlek, model seçimi gibi konularda son derece bilinçli davranıyor ve modası hiç geçmeyecek, ceket, etek, pantolon, gömlek, kravat, kemer, çanta, ayakkabı gibi ürünler için Çadır Turnesi’ ni tercih ediyor

3 TAKSİT İMKANI İLE SATIN ALMA FIRSATI!

Çadır Turnesi müşterilerine tüm kredi kartlarında 3 taksit ödeme imkanı ile sunuyor. Bunun yanı sıra kredi kartlarının anlaşmalı olduğu taksit imkanından da müşteri ayrıca yararlanıyor.

 İYİ GİYİNMEK HERKESİN HAKKI

 Çadır Turnesi Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Tanrıverdi; “Çadır Turnesi’nin misyonu herkesin iyi giyinme hakkına sahip çıkmak. İyi giyinme hakkını, şansını ve şartlarını insanlar için ortaya koymak. Türkiye’nin ve Türk halkının kaliteli,şık giyinen bir ülke olması için yolumuza devam edeceğiz. Ve bu doğrultuda insanlara marka ve kaliteli ürünleri ekonomik ve ulaşılabilir fiyatlarsan sunmaya çalışıyoruz. Çadır Turnesi Türkiye’nin birçok ilini gezerek Türk insanına marka ve kaliteli ürünleri sunmaya devam edecek”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat