Özdilek

Güncel

Yol verme kavgasında cinayet

Kartepe Eşme’de bulunan bir eğlence mekanı çıkışı yol verme kavgasında bir kişi başına isabet eden kurşunla yaşamını yitirdi.

29 Ocak 2015 Saat: 17:51
Yol verme kavgasında cinayet
Yol verme kavgasında cinayet

İzmit’te bir lokantada işçi olarak çalışan 36 yaşındaki Ümit İzgin, Kartepe’de çıkan yol verme kavgasında başına isabet eden mermi ile ağır yaralandı. Tedavi altına alınan İzgin, hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Alınan ilgiye göre İzmit Cedit Mahallesi’nde ikamet eden ve İzmit’te bulunan bir restoranda çalışan Ümit İzgin bir arkadaşı ile birlikte Kartepe Eşme’de bulunan bir restoranda alkol almaya gitti.

 

MERMİ BAŞINA İSABET ETTİ
İki arkadaş eğlence mekanı çıkışı saat 03.00 sularında karşı yönden gelen bir araç içindeki şahıslarla yol verme meselesi nedeniyle tartışyama başladı. Araçların birbirine yol vermemesi nedeniyle çıkan tartışmada karşı yönden gelen araç içerisinden rastgele ateş edildi. Kafasına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Ümit İzgin’i arkadaşı hemen Özel Konak Hastanesine götürdü.

 

İKİ ÇOCUĞU VARDI

Burada yapılan ilk müdahalesinin ardından hastanenin yoğun bakım servisine sevk edilen İzgin, bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. İzgin’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Burada savcılık tarafından yapılan otopsinin ardından cenaze aileye teslim edildi. Evli ve bir çocuk babası olan Ümit İzgin’in cenazesi toprağa verilmek üzerek memleketi Amasya Gümüşhacı Köyüne gönderildi. Polis ve jandarma ekipleri kayıplara karışan araçtaki şahsıların yakalanması için çalışma başlattı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat