Özdilek

Siyaset

Kuşkan, Genel Başkan Devam Etmeli

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, 5, 6 Eylül tarihlerinde Söğütözü Çankaya ATO’nun salonunda CHP’nin kurultayı yapılacak diyerek kurultay gündemi hakkında açıklama yaptı.

21 Ağustos 2014 Saat: 18:14
Kuşkan, Genel Başkan Devam Etmeli
Kuşkan, Genel Başkan Devam Etmeli

Kurultay hakkında Nevşehir Kapadokya bölgesinde düzenlenen İl Başkanları toplantısı yapıldığını 77 il başkanının katıldığını söyleyen Kuşkan, “Partinin genel sorunu vardır ama Kemal Kılıçdaroğlu’nu destek kararı alınmıştır” dedi. Toplantının yaklaşık 6 saat sürdüğünü söyleyen Kuşkan, “ Kapadokya’da gerçekleşen toplantıda, 5, 6 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan kurultayda izlenecek yol haritasının ve kurultayın şekli konusunda kararlar alındığını ve tüzükle ilgili bir komisyon oluşturularak bu komisyon çalışmalara başlayacağını” söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile devam etmesi taraftarıyım diyen Kuşkan, Kocaeli’de 21 delege arkadaşımız var. Bunlarla birlikte ilerleyen günlerde bir toplantı yapacağız. Benim kanaatim Kocaeli delegasyonu olarak Kemal Kılıçdaroğlu yönünde olacağı yönündedir” ifadelerini kullandı. Kurultayın vatandaşa basına ya da partililere kapalı olmadığını söyleyen Kuşkan, “ ancak 3 bin 4 bin kişilik salon. Bu bir olağanüstü kurultaydır. Orası müsaitmiş ve kiralandı. Yoksa katılımı kesmek gibi bir düşünce yoktur “ dedi. Bir sıkıntı olmadığını söyleyen Kuşkan,”  muhaliflerin 580 imzayı toplamasına gerek yok zaten genel başkanımız kurultayı topluyor “ diye konuştu.

Muharrem İnce bizim partilimiz değerli bir arkadaşımız diyen Kuşkan, her CHP’li gibi aday olması hakkıdır. Bir CHP’li ile ilgili bizim yorumlarımız üzücü boyutta olmamalıdır. Çok net olarak söylüyorum, Kocaeli İl Başkanı ve Kurultay Delegesi olarak ben Genel Başkanımızın yanındayım “ dedi. Kocaeli delegelerinin birçoğunun kararını ben daha önce almıştım diyen Kuşkan, bundan sonraki süreç hızlı bir şekilde devam edecek” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat