Özdilek

Çevre

Odabaş:Çuhane Deresinde Ölen Balıkların Sorumlusu Kenti Yönetenlerdir

Çuhane deresinde ölen balıklarla ilgili bir açıklaması şöyle;

21 Nisan 2016 Saat: 20:57
Odabaş:Çuhane Deresinde Ölen Balıkların Sorumlusu Kenti Yönetenlerdir
Odabaş:Çuhane Deresinde Ölen Balıkların Sorumlusu Kenti Yönetenlerdir

13 yıldan beri ağzımızda tüy bitti, Kocaeli’deki çarpık sanayileşmeyi çözmediğimiz müddetçe problemler bitmez diyoruz, fakat ne Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanına ve ne de ilimizden bakan olan Nihat Ergün ve Fikri Işığa dinletemedik, bırakın çözmeyi yıllarca ısrarlı talebimize rağmen bizi bir defa bile dinlemediler.

 

2013 Yılında, İbrahim Karaosmanoğlu başkan seçildiği zaman MARSİAD olarak ziyaretine gittiğimizde elimizde proje ile gittik, Kent Merkezine ve yerleşim bölgelerine konuçlanan sanayi kuruluşlarını, kentin kuzeyinde, 30 km dışarıda bulunan, tarım ve yerleşime uygun olmayan, kıraç binlerce dönüm araziye taşımak istediğimizi,  sanayicileri ikna ettiğimizi sadece Belediyeden meclis kararı ile kıraç alanların imarda sanaiye uygun hale getirilmesini talep ettik, Eski ve yeni Sanayi bakanlarından da sadece bize KOBİ OSB için yetki vermelerini talep ettik, maalesef 13 yıldan beri bir arpa boyu bile mesafe alamadık.

 

Mevcut sanaiye ilaveten  KULLAR VE UZUNÇİFTLİK OVALARI sanaiye açılarak binlerce dönüm tarım alanı yok edilirken konut ile sanayi iç içe girdi, ileride daha büyük sıkıntıların yaşanması muhakkaktır.

 

Buradan Kenti ve ülkeyi yönetenlere sesleniyorum, biz sanayiciler olarak hazırız, yeter ki bizi muhatap alarak görüşün, birlikte bundan sonrası için önlem alalım. SAYGILARIMLA                                                                                                               Bahri ODABAŞ 

                                                                                                                                    MARSİAD GENEL BAŞKANI

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat