Özdilek

Ekonomi

300’üncü DeFacto Mağazası, Kazakistanda Açıldı

300’üncü DeFacto Mağazası,Kazakistan’ın Zhanaozen şehrinde Açıldı

31 Ağustos 2015 Saat: 15:28
300’üncü DeFacto Mağazası, Kazakistanda Açıldı
300’üncü DeFacto Mağazası, Kazakistanda Açıldı

Perakende tekstil sektörünün Türkiye’deki önemli markalarından DeFacto, 300’üncü mağazasını Kazakistan’ın Zhanaozen şehrinde açtı. DeFacto’nun Kazakistan’da 18’inci yurt dışındaki 30’uncu yatırımı olan mağaza, Mangustay AVM’deki 1290 metrekarelik alanında müşterileri ile buluşuyor.

Kurulduğu günden bu yana koleksiyonlarıyla müşterilerinin beğenisini kazanan DeFacto, dünya markası olma vizyonu ile yurtdışı yatırımlarını sürdürüyor. Marka, dünya genelindeki 300’üncü, yurt dışındaki 30’uncu mağazasını odak noktalarından biri olan Kazakistan’da açtı.

Globalleşme yolunda emin adımlarla ilerleyen DeFacto, Zhanaozen’de bulunan Mangustay AVM’deki yeni mağazasında 1290 metrekarelik alanda müşterileri ile bir araya geliyor. 2012 yılında Kazakistan’a yatırım yapmaya başlayan DeFacto, Zhanaozen’deki ilk, Kazakistan’da ise 18’inci mağazasında Kazak halkına hizmet veriyor.

Kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarının yer aldığı DeFacto mağazası, yeni tasarımı ile müşterilerine mağaza içinde rahatlıkla dolaşabilme, dilediği ürüne kolayca ulaşabilme ve deneme imkanı sunuyor. ‘İnovatif mağaza konsepti’nde, enerji ve elektrik tasarrufu sağlayan ürünlerin kullanılmasının yanı sıra  geniş kabinler, bekleme alanları ve tablet bilgisayarlar da yer alıyor.

Kurulduğu 2003 yılından bu yana rahatlığından ödün vermeden, her ortamda şık ve modern görünmek isteyenlere uygun koleksiyonlar tasarlayan DeFacto, müşterilerine daha yakın olabilmek ve daha fazla lokasyonda hizmet verebilmek adına çalışmalarını sürdürüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat