Özdilek

Güncel

Büyükşehir’den Nevruz’a özel program

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl düzenlenen Nevruz Kutlamaları’nda ünlü sanatçı Sevcan Orhan konseri yer alıyor.

20 Mart 2015 Saat: 12:29
Büyükşehir’den Nevruz’a özel program
Büyükşehir’den Nevruz’a özel program

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 5 bin yıl öncesine dayanan ve milletimizin yeniden tarih sahnesine çıkışının yıldönümü olan Nevruz için kutlama programı gerçekleştiriyor. Aynı zamanda baharın gelişinin müjdecisi olan Nevruz için yapılacak kutlama programı 21 Mart Cumartesi günü Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda saat 16.00’da başlayacak.

 

SEVCAN ORHAN KONSER VERECEK

Atatürk Kapalı Spor Salonu önünde Nevruz ateşinin yakılmasıyla başlayacak programda ünlü sanatçı Sevcan Orhan tarafından konser verilecek. Birbirinden güzel türkülerini Kocaelililer için seslendirecek olan Orhan, Nevruz Bayram’ına renk katacak. Konseri tüm Kocaelililer ücretsiz olarak izleyebilecek.

 

GELENEKSEL YARIŞMALAR

Etkinlikte ayrıca Orta Asya’dan gelen geleneksel eğlenceler de sergilenecek. Bu kapsamda Nevruz’a ait yumurta tokuşturma yarışması, demir dövme gibi etkinlikler programa gelen vatandaşlara sergilenecek. Programda çiçekçi kızlar tarafından karanfil dağıtımı da yapılacak.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat