Özdilek

Siyaset

Akar'dan Pepe'ye jet yanıt

Orman Bakanı aynı zamanda AKP’nin kurucularından Osman Pepe’ye CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’dan jet yanıt geldi.

18 Ekim 2014 Saat: 13:01
Akar'dan Pepe'ye jet yanıt
Akar'dan Pepe'ye jet yanıt

AKP Kocaeli İl Teşkilatı’nın kuruluşunun 13’ncü yıldönümü nedeniyle KOTO Beytül Kebap’ta düzenlenen yemekli toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi için; “ Milletin kutsalları ile savaşan CHP sittin sene iktidar olmadı, olamaz da” diye konuşan eski Orman Bakanı aynı zamanda AKP’nin kurucularından Osman Pepe’ye CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’dan jet yanıt geldi.

“Biz milletin kutsalları ile savaşmadık milletin kutsallarını özgürce yaşamalarını sağladık” diyen CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, “Aldatılan, kandırılan ve kendi çıkarları için kendi küplerini doldurmak uğruna milletin kutsallarından beslenmelerini önleyebilmek için geçmişte var gücümüzle anlattık bundan sonrada anlatmaya devam edeceğiz” dedi.  Milletin kutsallarının sadece inançları değil aynı zamanda bu ülkenin kazanımları olduğunu dile getiren Akar, “ Bu ülkenin kazanımlarını fütursuzca talan edenlerin ve ettikleri bu talanı örtbas edebilmek için devletin savcısını, hakimini, emniyet müdürünü görevden alan bir zihniyetin Cumhuriyet Halk Partisini böyle aşağılık bir şekilde eleştirmesini kınıyor ve iade ediyorum. Bilsinler ki yaptıkları bu yağmayı ne dinle, ne inançla örtme şansları kalmayacak bu millet bunun hesabını bir gün soracak” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat