Özdilek

Güncel

Sedat Köse listesini açıkladı

Genç Kocaelililer Derneği (GKD) Başkan Adayı Sedat Köse, yönetim kurulu üyesi listesini açıkladı ve projelerini tanıttı.

25 Ekim 2014 Saat: 13:15
Sedat Köse listesini açıkladı
Sedat Köse listesini açıkladı

Genç Kocaelililer Derneği’nin (GKD) 26 Ekim’de yapılacak olan 18. olağan kongresi öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Adayı Sedat Köse, yönetim kurulu listesini açıkladı. Köse, basın toplantısına yönetim kurulu üyesi listesindeki adaylar da katıldı. Seçildiği takdirde yapacaklarından bahseden Köse, “Gençlere odaklı sosyal projelerimiz hız kesmeden devam edecek. Biz kentimizin gençlerine faydalı olacağına inandığımız SODES, MEGEP ve İPART ile gençlerimize ulusal bir kimlik kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.


GERÇEK MANADA STK
Köse, “Genç Kocaelililer Derneği, gençlere kendileri ile ilgili kararlara yön verebilme, katılma şansı veren önemli bir zemindir. Gerçek manada bir sivil toplum kuruluşlu olan ve 26 yıllık mazisi olan köklü bir geleneğe sahip derneğimiz, bir olağan kongre aşamasına daha geldi. Doğduğumuz ve yaşadığımız bu kente borçlu olduğumuzu düşünüyor ve bu bilinçle çalışmalarımıza sürdürülebilir noktada kentimize hizmet etmek için yola çıkıyoruz” dedi.


DUYARLI GENÇLERE FAYDALI PROJELER
Genel kurul sonrası göreve başlarsa yapacaklarını sıralayan Köse, şunları kaydetti: “Kent dinamikleri ve bütün sivil toplum kuruluşlarıyla bütünleşeceğiz. Gerçekleştireceğimiz projelerde aramıza katılan tecrübeli arkadaşlarımızın gücümüze güç katması ile önümüzdeki üç yılı Genç Kocaelililer Derneği’nin kente duyarlı ve gençlere faydalı projelere imza atmasını hedefliyoruz.


SEDAT KÖSE KİMDİR?
1978 yılında İzmit’te doğan Sedat Köse, 2002 yılından bu tana Kocaeli Güven Seyahat firmasının yönetim kurulu başkanlığını yürütüyor. Çeşitli STK ve dernekte görev alan Sedat Köse, halen İZOFF ve KOCAELİ Genç Girişimciler Derneği aktif üyesi. Kocaeli Ticaret Odası 17. Komite Başkanlığı da devam ediyor. Köse, evli ve üç çocuk babası.


SEDAT KÖSE’NİN LİSTESİ
Sedat Köse’nin yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluşuyor: İsmail Kolaylı, Yücel Gül, Gürcan Seymen, Umut Ongül, Nurten Kızılkaya, Oktay Kocatekin, Hasan Kaya, Atalay Alpaslan, Ayşegül Ayaz, Baturhan Üretürk, Yunus Akyürek, Filiz Kayabay, Yasemin Gökçelik, Halil Kesikbaş, Mert Aksoy, Kahraman Yüce ve Fatma Demir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat