Özdilek

Ekonomi

Kartepe Ulus Pazarı yeni yerinde

Kartepe’de kurulan Ulus Pazarı yeni yerinde 19 Nisan Pazar günü tekrar hizmete açıldı

17 Nisan 2015 Saat: 17:42
Kartepe Ulus Pazarı yeni yerinde
Kartepe Ulus Pazarı yeni yerinde

        Kartepe Belediyesi yetkilileri ilçede Üretici ve Semt Pazarı (Ulus Pazarı)’nın eski yerinde yeniden açılması için gerekli yasal düzenlemeler ardından alt ve üst yapı çalışmalarının da tamamlanması sonucu 19 Nisan Pazar günü tekrar açılacağını duyurdu.

     Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Selman Çelik, pazarın Uzunçiftlik ışıklar mevkiindeki önceki yerine taşınması işi ilgili pazarcı esnafa gereken kolaylığın sağlandığını belirterek, “Belediye Başkanımızın verdiği talimat doğrultusunda Ulus Pazarı yeni yerinde tezgah açacak 202 esnaf 13 dönümlük alanda gereken düzenlemelerini tamamladı. Zabıta ekiplerimiz nezaretinde yer numaralama çalışması da tamamlanan alanda sorunsuz bir Pazar yeri oluşturmak adına yaptığımız düzenlemeler ardından 19 Nisan Pazar günü esnafımız tezgah açabilecek.

        Halkımızın huzur içinde alış veriş yapması için gereken düzenlemeleri tamamlanan yeni yerin ilçemize hayırlı olmasını dilerim” dedi. Ulus Pazarı esnafı da ilçe halkı ile yeniden eski yerlerinde hizmet vermeye başlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade ederken ucuz ve kaliteli ürünleri ilçe halkı ile buluşturmak için sabırsızlandıklarını belirttiler. Bu konuda gereken yasal düzenlemelerin sağlanmasında gösterdiği destekleyici tutum için de Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teşekkür ettiler.


YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat