Özdilek

Siyaset

AKP, Alemdar’ı defterden sildi!

30 Mart seçimlerinde aday gösterilmeyen Derince eski Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, İl Halk Sağlığı Müdürü olarak atanmayı beklerken, hastaneye acil servis doktoru olarak atandı.

17 Ekim 2014 Saat: 12:54
AKP, Alemdar’ı defterden sildi!
AKP, Alemdar’ı defterden sildi!

2009-2014 yılları arasında Derince Belediye Başkanlığı yapan Dr. Aziz Alemdar,  mensubu bulunduğu AKP tarafından 30 Mart 2014 seçimlerinde aday gösterilmedi. Alemdar,  seçim sonrasında İl Halk Sağlığı Müdürü olarak ataması yapıldı. Ama sonrasında AKP İl Başkanı Mahmut Civelek tarafından bu atamanın iptal ettirildiği iddia edildi.  

Kadrosu İzmit SEKA Devlet Hastanesi’nde bulunan Dr.Alemdar, hastanenin acil servisine atandı. Sık sık rapor alan Alemdar, henüz acil serviste iş başı yapmadı. İl Halk Salığı Müdürlüğü’nden umudu kesen Alemdar, “ Bazı OSB’lerden işyeri hekimliği ve bazı özel hastanelerden teklif aldım. Henüz kararımı vermedim, ya hastanede çalışacağım, ya da gelen teklifleri değerlendireceğim” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat