Özdilek

Güncel

BİAŞ ile Hizmet İş’ten 360 işçiyi kapsayan toplu sözleşme

Başiskele Belediyesi’nin iştirakçi kuruluşu olan BİAŞ ile Hizmet İş sendikası arasında 360 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. 3 yıllık yüzde 12 olarak imzalanan sözleşmede en düşük maaş 1.350 TL olacak.

25 Ağustos 2014 Saat: 17:45
BİAŞ ile Hizmet İş’ten 360 işçiyi kapsayan toplu sözleşme
BİAŞ ile Hizmet İş’ten 360 işçiyi kapsayan toplu sözleşme

Kocaeli’de şirket çalışanlarının sendikaya üye olmaları noktasında onay veren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, 2012 yılından itibaren şirket çalışanlarının sendikalı olmalarını sağlamıştı. Başiskele’ye yapılan hizmetlerde imzası olan ve Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ile birlikte uyum içinde çalışan şirket çalışanları yeni sözleşme farklarını Kurban Bayramı’na kadar alacaklar.


HAYIRLI OLSUN DİLEĞİNDE BULUNDU

Sözleşme imza programında Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, yönetim kurulu üyeleri İbrahim Özkaraaslan, Tuğrultan Çağdaş, İbrahim Çınar, Koordinatör Adnan Uysal, Yerel-Sen Genel Sekreteri Mümtaz Uzun, Cavit Tokpınar ile birlikte masaya oturan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz hayırlı olması dileğinde bulunarak sözleşmeyi imzaladı.


ALIN TERİ KURUMADAN

Başiskele Belediyesi şirket personeli ile Hizmet İş Sendikası arasında imzalanan sözleşme sonrası konuşan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, “BİAŞ şirketimizde çalışan personelimiz için günün şartlarında çok iyi bir değerde sözleşme imzaladık. Bugüne kadar BİAŞ bünyesinde çalışan arkadaşlarımız huzur içerisinde, gecikmeden, alın terleri kurumadan ücretlerini aldılar” dedi.


TEŞEKKÜR ETTİ

İşçilerin yeni ücretlerini de aynı şekilde alacaklarını belirten Ayaz, “Kendilerine ve ailelerine hayırlı olsun. Hakkıyla çalışıp kazanan bütün arkadaşlarımıza analarının ak sütü gibi helali hoş olsun” diyerek konuşmasını noktaladı. İdris Ersoy ise “İş barışı ve huzurun sağlanmasında, arkadaşlarımızın Türkiye ortalamasında iyi bir ücret almasın vesile olan, taşeron işçilerin sorunlarına gerçek anlamda çare olan Hüseyin Ayaz’a teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat