Özdilek

Güncel

Sobayı yakmak isterken evi yaktı

İzmit Bekirdere Mahallesi’nde evini ısıtmak için sobayı benzinle yakmaya çalışan genç kız evi yaktı. Yangın olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken ev kullanılamaz hale geldi.

28 Ocak 2015 Saat: 16:42
Sobayı yakmak isterken evi yaktı
Sobayı yakmak isterken evi yaktı

İzmit Bekirdere Mahallesi Başaran Caddesi Sefa Sokak adresinde bulunan 3 katlı binanın 2.katında ikamet eden Hayrettin Ünlü’ye ait evde torunlarından Halime Seval Ünlü, sobayı yakmak için benzin döktü. Benzin dökülen soba büyük bir gürültüyle patlayınca evde yangın çıktı. Patlama sebebiyle Halime Seval Ünlü hafif şekilde yaralanırken kardeşleri Anıl Ünlü, Burak Ünlü ve Begüm Ünlü ise hızla evden kaçtı.


Ev kullanılamaz hale geldi
Yaralanan Halime Ünlü, olay yerinden hususi bir otomobille Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Komşuların itfaiye ekiplerine haber vermesiyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahalede bulunulurken, yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yanan ev kullanılamaz hale gelirken polis yangınla ilgili olarak soruşturma başlattı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat