Özdilek

Siyaset

Alevilerle aynı yolun yolcusuyuz

Alevi Kültür Derneği Başkanı Cengiz Duman ve yönetim kurulu üyeleri, yeni göreve gelen CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya’ya hayırlı olsun ziyareti yaptı.

15 Eylül 2014 Saat: 17:53
Alevilerle aynı yolun yolcusuyuz
Alevilerle aynı yolun yolcusuyuz

Alevi Kültür Derneği Başkanı Cengiz Duman, başkan yardımcıları Aysel Ersoy ve Sema Aslan görevine yeni başlayan CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Küçükkaya, Alevilere karşı bir ön yargı bulunduğunu ifade ederek, “Aslında Alevilik anlayışı sevgi temeline dayanır. Biz CHP olarak Alevilerle aynı yolun yolcusuyuz” dedi.

Yaptıkları ziyaretin ardından başka bir şey aranmaması gerektiğini söyleyen Cengiz Duman, “Bizim felsefemiz, yolumuz bellidir. Hiçbir siyasi partiyle bağımız yoktur. Arka bahçe falan değiliz. Bizi görenler hemen “Siz hangi partilisiniz?” diyorlar. Ama bağımsızız. Mehmet başkanımızın da şahsına bir hayırlı olsun ziyareti yapmak istedik” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat