Özdilek

Güncel

Baro'da yemin töreni heyecanı

Kocaeli Barosu’nda avukatlık stajlarını tamamlayan dört yeni avukat ruhsatnamesini alıp yemin ettikten sonra göreve başladı.

17 Aralık 2014 Saat: 15:55
Baro'da yemin töreni heyecanı
Baro'da yemin töreni heyecanı

Hukuk fakültesini bitirdikten sonra altı aylık staj dönemini tamamlayan avukatlar Kocaeli Barosu binasında düzenlenen törenle avukatlık ruhsatnamelerini alarak avukatlık yemini etti. Düzenlenen yemin töreninde konuşan Baro Başkanı Av. Sertif Gökçe, avukatlık mesleğinin öneminde vurgu yaptı. Düzenlenen törene çok sayıda avukat ve yemin eden avukatların yakınları katıldı.


YENİ AVUKATLARA TAVSİYELER
Törende konuşan Baro Başkanı Sertif Gökçe, “Bu görevin layıkıyla ifa edilmesi yalnızca müvekkillerinizin değil, yeri geldiğinde sadece ülke sınırları içinde yaşayan kişilerin de değil, tüm dünya insanlarının yazgısını etkileyecektir. Mesleğinizi bu bilinçle icra ediniz. Buraya kadar aldığınız eğitimle asla yetinmeyin. Son birkaç yılda ülkemizde yaşananlar, Türkiye’de hukuk kurumlarının çok önemli bir yer tuttuğunun öğreticisi olmuştur. Hukuk kurumlarının başında da asli görevi hukukun üstünlüğünü korumak olan baroların geldiği tartışmasızdır. Bu nedenle baromuzun tüm faaliyetlerine katılmanızı önemle rica ederim” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat