Özdilek

Siyaset

CHP KÖRFEZ GENÇLİK ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

Körfez'in Barbaros Mahallesi ve Güney Mahallesinin Kabakoz mevkisinde Körfez Belediyesi'nin 652 dönümü kapsayan imar planı değişikliğine istinaden CHP Körfez Gençlik Örgütü vatandaşı bilgilendirme çalışması yaptı.

16 Mart 2015 Saat: 20:25
CHP KÖRFEZ GENÇLİK ARI GİBİ ÇALIŞIYOR
CHP KÖRFEZ GENÇLİK ARI GİBİ ÇALIŞIYOR
CHP Körfez Gençlik Örgütü Başkanı Bahadır Doğan yaptığı açıklamada : Ufak ufak arsaların birleştirilip 2 dönüm ve üzerine tamamlanmasıyla birbirini tanımayan ve hiç bir hak sahibi olmayanlar birbirlerinin ev ve arsaları üzerinde hak sahibi olmuştur. Örneğin 3 hisseli ev 8 hisseye çıkmış. 5 hisseli yer 15 hisseye çıkmış. Hisse sahipleri birbirinin onayını almadan evini arsasını satamayacak duruma getirilmiştir. Bölgenin bir kısmında vatandaşın arsasının yerleri değiştirilmiş. Bölgede şuan alttan alttan arazi toplayanlar türemiştir.
Körfez Belediyesi hiç bir kimsenin mağduriyet yaşamayacağını dile getirmesine rağmen, bölgeye bu zamana kadar bölge halkını bilgilendirme amaçlı ne bir belediye memuru, ne bir muhtar gelmiştir. Bölge halkının bilgisi dışında gerçekleşen bu yaptırımın neresinde vatandaşı düşünen bir uygulama vardır ? Tam bir kargaşa havasının yaşandığı bölgede kimsenin bir şeyden haberi yok. Vatandaş ciddi anlamda tedirgin. Vatandaş kendi imkanlarıyla Belediye gidip bir şeyler öğrenmeye çalışıyor. Yetkililer net bir bilgi vermekten kaçınıyor. Uygulama tamamen paralı şirketlerin haklarını gözetirken vatandaşı direk mağdur etmektedir. 
Vatandaşlarla birebir görüşen CHP Körfez Gençlik Örgütü bu süreçte neler yapılması gerektiğini aktardı. 3 haftalık bir itiraz süresinin kaldığını, itiraz etmek isteyenlerin bu süre içinde Belediye'ye itiraz etmesi gerektiğini aktardılar. Her türlü hukuki platformda hukuki desteğin parti tarafından sağlanacağını, vatandaşın asla ve asla mağdur edilmemesi için konunun yakından takip edileceğini aktardılar.
Bölge halkı CHP Körfez Gençlik Örgütünün bu bilgilendirme çalışmasından memnuniyet duyduklarını ve bu zamana kadar kendileriyle bire bir görüşen başka hiç bir partinin olmadığını aktardılar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat