Özdilek

Güncel

Kocaelispor’dan kombine taarruzu

Amatör kümede seyirci rekoru kırmak isteyen Kocaelispor, bir ay içinde 10 bin adet kombine bilet satışı için kolları sıvadı. Kentin dört bir yanını afişlerle süslemek isteyen yeşil-siyahlı ekibe gönüllü taraftarlar destek oluyor.

25 Ağustos 2014 Saat: 17:31
Kocaelispor’dan kombine taarruzu
Kocaelispor’dan kombine taarruzu

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, amatör kümeye kadar gerileyen yeşil-siyahlı ekibi yeniden ayağa kaldırmak için büyük bir taraftar harekatı başlattı. Kentin dört bir yanında Kocaelispor sevgisini yeniden canlandırmak isteyen Yavuz, yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele edecek olan Kocaelispor için 10 bin adet kombine bilet bastırdı. Biletlerin tamamının satılması halinde 3 bin adet daha bastırılacak. Bu durumda Kocaelispor, amatör lig tarihinde müthiş bir seyirci rekoruna ulaşmış olacak.

CİDDİ BİR GELİR OLACAK

Lig başlayana kadar bir ay içinde bütün biletlerin satılması halinde Kocaelispor hatırı sayılır bir gelire de kavuşmuş olacak. Kocaelispor’un bütün kombine biletlerin satılması halinde kasasına ilk etapta 800 bin TL civarında bir gelir gireceği tahmin ediliyor. Öte yandan taraftarların ilgisini çekmek için binlerce afiş bastırıldı. Ana caddeler üzerindeki 117 büyük ilan panosunun yanı sıra iş yerlerine asılması için de 5 bin adet afiş yaptırıldı. Yeşil-Siyahlı ekip bu afişlerin kentin her köşesine asılması için taraftarlardan yardım istedi.

KOCAELİSPOR GÖNÜLLÜLERİ

Gönüllü taraftarlar aracılığı ile üzerinde kombine bilet satış noktalarının da yazılı olduğu 5 bin adet afiş bütün işyerlerine asılmış olacak. İlk etapta 60 gönüllü taraftar dün sabah erken saatlerde fuar içindeki kulüp binasına gelerek kulüp müdürü İlker Uzel’den afişleri teslim aldı. Uzel, taraftarların ilgisinin sevindirici olduğunu belirterek, “Kocaelispor sevgisinin hiçbir şeyle ölçülemeyeceği bir gerçek. Afiş kampanyasına ilgi gösteren gönüllü taraftarlarımızın hepsine yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.

SÜPER LİG’DE BİLE YOKTU

Kocaelispor sevgisini yeniden canlandırmak isteyen Başkan Bahri Yavuz, Süper Lig’de bile görülmemiş büyük bir kombine bilet kampanyası başlattı. Kentin 117 farklı noktasında kampanyayı tanıtan büyük ilanlar astırdı. Kocaelispor’un afişlerini dağıtmak için gönüllü olan Kartepe Teknik Anadolu Meslek Lisesi 1 nci sınıf öğrencisi Volkan Tunç (14) ile Gazi Lisesi 2 nci sınıf öğrencisi Hamza Avcı (15) Yenidoğan Mahallesi’nde asacakları afişlerle birlikte, ilan panosu önünde görülüyor.

Kocaelispor Kombine Bilet Fiyatları

Dağ Tarafı Kale Arkası:             19 TL

Maraton Tribünü:                       66 TL

Deniz Tarafı Kale Arkası:          41 TL

Numaralı B Tribünü:                  89 TL

Numaralı A Tribünü:                262 TL

VIP Tribünü:                          1000 TL

Kaynak: Özgür Kocaeli

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat