Özdilek

Güncel

İZAYDAŞ Akademi Sakarya’yı ağırladı

Sosyal sorumluluk projesi olan Akademi Programları çerçevesinde üniversite öğrencilerine eğitim veren Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZAYDAŞ, eğitimlerin 16’ncı döneminde Sakarya Üniversitesi öğrencilerini konuk etti

13 Nisan 2014 Saat: 17:51
İZAYDAŞ Akademi Sakarya’yı ağırladı
İZAYDAŞ Akademi Sakarya’yı ağırladı

Tecrübe ve birikimlerini üniversitelilerle paylaşmaya özen gösteren Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, sosyal sorumluluk projesi olan Akademi Programlarının 16. döneminde Sakarya Üniversitesi(SAÜ) öğrencilerini ağırladı. Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünde öğrenim gören 25 kişilik grup, konusunda uzman İZAYDAŞ yöneticileri tarafından iki günlük teorik ve pratik eğitim gördü. Genel müdürlük toplantı salonunda gerçekleşen törene İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, Yrd. Doç. Dr. Beytullah Eren, şirket yöneticileri, eğitmenler ve Akademi öğrencileri katıldı. Atık yönetiminin tüm aşamalarını öğrenme imkânı bulan öğrencilere programın sonunda katılım belgeleri verildi.

 

YOL GÖSTERİCİ OLACAK

Sertifika töreni öncesi düşüncelerini dile getiren Genel Müdür Muhammet Saraç, şirketin tecrübe ve birikimlerini “İZAYDAŞ Akademi” adı altında sektöre adım atacak olan üniversitelilerle paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti, dile getirdi. Saraç, “Bizim gösterdiğimiz gayretin daha fazlasını göstermek zorundasınız. Bir takım ilave kazanımlar, beceriler ve sertifikalar elde etmek durumundasınız. Bu eğitim de umarım bu anlamda iş hayatınızda sizlere yol gösterici olacaktır” diye konuştu.

 

TURUNCU MASA ÖDÜLLENDİRİLDİ

İZAYDAŞ Akademi katılımcıları da, eğitim programının gelecekte iş hayatında olumlu katkılarını görecekleri için mutlu olduklarını ifade etti. Konuşmaların ardından Akademi öğrencilerine katılım belgeleri verildi ve hatıra fotoğrafı çektirildi. Genel Müdür Muhammet Saraç, akademi boyunca gruplar halinde derslere en fazla katılım gösteren altı ayrı masadan turuncu masanın öğrencilerine sembolik bir ödül verdi.

 

TEKNİK İNCELEMELER

İki tam gün süren eğitim programında; İZAYDAŞ genel tanıtımı, atık yönetimine giriş ve atık hiyerarşisi, çevre mevzuatı, atıkların sınıflandırılması, ambalajlama ve atık kabul kriterleri, atıkların taşınması, tıbbi atıkların yönetimi, tehlikeli atık beyan sistemi ve bertaraf yöntemleri dersleri işlendi. Akademi öğrencileri ayrıca şirket içinde teknik incelemelerde bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat