Özdilek

Güncel

Kağıttan ölüm

Kartonsan Fabrikasına hurda kağıt getiren genç şoför, kamyonun kasasından yığılan kağıtların altında kalarak yaşamını yitirdi.

15 Ekim 2014 Saat: 17:09
Kağıttan ölüm
Kağıttan ölüm

İstanbul’dan aldığı atık kağıtları Başiskele Kullar’daki Kartonsan fabrikasına getiren 31 yaşındaki Adem Çakmak, kamyon kasasının kapağını açar açmaz, kağıt balyalara üzerine devrildi. Çevrede kimse olmadığı için genç şoförün kağıt balyaların altında kaldığı yarım saat kadar anlaşılamadı. En sonunda Adem Çakmak’ı merak eden görevliler, kamyonun bulunduğu yere geldiklerinde durumu fark ettiler.

Yaklaşık 2 tonluk kağıt balyaların altından ağır yaralı olarak çıkarılarak ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan Adem Çakmak, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Seka Devlet Hastanesine sevk edildi, ancak kurtarılamadı. İstanbul Maltepe’de oturan, evli ve 3 aylık Yağmur adlı bir kız bebek babası olan Adem Çakmak’ın cenazesi Maltepe’de toprağa verildi. Adem Çakmak’ın iki gün önce işe başladığı öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat