Özdilek

Sağlık

Kocaeli’nde önemli sempozyum.!

Kocaeli’de bir ilk daha yaşanacak beyin ölümü tanısı ve donör bakımında yeni ufuklar sempozyumu yapılacak.

14 Şubat 2016 Saat: 13:29
Kocaeli’nde önemli sempozyum.!
Kocaeli’nde önemli sempozyum.!

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından, İlimizde Doku ve Organ Bağışı ile Organ Nakli konusunda farkındalık yaratmak, bağlı hastanelerimizde doku ve organ bağışı sayısını arttırmak, hekimlerimizde konu ile ilgili farkındalık oluşturmak ve ilimizde Organ Nakli yapılması için hastanelerimizde konu ile ilgili çalışmalar sağlamak amacıyla “Beyin Ölümü Tanısı Ve Donör Bakımında Yeni Ufuklar Sempozyumu” yapılacaktır.

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Türk Yoğun Bakım Derneği işbirliğiyle 17.02.2016 tarihinde Wellborn Luxury Otel'de düzenlenecek olan sempozyumda; Beyin Ölümü Tanısı, Donör Bakımı, Türkiye’de Yasal Durumların örnek olgular, Sağlıkta Liderlik konularında eğitim verilecektir.

Sempozyuma, İstanbul Bölge Koordinasyon Merkezi Başkanı Dr. Ali DEMİREL, Türk Yoğun Bakım Derneğinden Doç. Dr. Tuğhan UTKU, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Zehra Nur BAYKARA ile Yaşam Koçu Rana Kaplan konuşmacı olarak katılacak olup; birliğimize bağlı tüm hastanelerimizden çok sayıda uzman hekim ve protokol üyeleri katılacaktır. Amacımız birliğimize bağlı hastanelerimizde doku ve organ bağışı sayısını arttırmak, hekimlerimizde konu ile ilgili farkındalık oluşturmak ve ilimizde Organ Nakli yapılması için hastanelerimizde konu ile ilgili çalışmalar sağlamaktır.

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ve KOÜTF’nin davet edildiği sempozyum ile il çapında Organ Nakli konusunda farkındalık yaratmayı hedefliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat