Özdilek

Sağlık

Rıdvan Şükür; “Seyahat et sağlık bul”.

Seyahatlerin yaşama açılan pencereler olduğunu söyleyen Dağcı ve doğa sporcusu Rıdvan Şükür, seyahatlerin sağlık açısından bir terapi şekli olduğunu belirtti.

26 Ağustos 2016 Saat: 06:42
Rıdvan Şükür; “Seyahat et sağlık bul”.
Rıdvan Şükür; “Seyahat et sağlık bul”.

Anadolu’nun çeşitli yerlerinde katıldığı sportif etkinlikleri ustalıkla seyahate dönüştüren Şükür, yaşımız kaç olursa olsun Dünya içinde bambaşka Dünyalar olduğunu seyahat ederek keşfedebileceğimizi söyledi, ayrıca etrafa seyyah gözüyle bakmanın seyahatin olmasa olmazlarından olduğunu ifade etti. Seyyahların önündeki en büyük engelin Bosna atasözünde olduğu gibi kapı eşiği olduğunu söyleyen Şükür, seyahatlerin turist olarak kalmayı değil, gezgin olarak insana keşfetmeyi öğrettiğini belirtti. Başka yerlerde neler olduğunu başkalarından dinlemektense kendisinin imkanları ölçüsünde görmeyi tercih ettiğini söyleyen dağcı Şükür, seyahat eden gezginin bir açıdan kaşif olduğunu, seyahatlerin zihinsel ve fiziksel sınırlarımızı anlamamıza yardımcı olduğunu, ayrıca az bilinenlere merak edilenlere yolculuk olduğunu söyleyen Şükür, arkeoloji ve tarihi çok sevdiğini, katılacağı etkinlikler öncesi gidilecek bölge ile geniş bir araştırma yaptığını ifade etti.  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat