Özdilek

Güncel

Kaza yapan iki araç apartman girdi: 2 yaralı

İzmit’te kamyonetin panelvan tipi araca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında her iki araç da yol kenarındaki bir evin bahçesine uçtu. Kazada araç sürücüleri yaralandı.

11 Ekim 2014 Saat: 17:58
Kaza yapan iki araç apartman girdi: 2 yaralı
Kaza yapan iki araç apartman girdi: 2 yaralı

Çayırköy mevkiinden İzmit istikametine gitmekte olan Şahin K. (61) idaresindeki 41 HY 705 plakalı kamyonet, Solaklar Sapağı mevkiinde kavşağa süratli girince Yeşilova’dan İzmit Kandıra yoluna çıkmak isteyen Yusuf K. (65) idaresindeki 17 SA 862 plakalı panelvan tipi araca çarptı. Kazada çarpışmanın etkisiyle her iki araç da yol kenarındaki apartmanın bahçesine uçtu. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle apartmanda ikamet eden vatandaşlar da büyük panik yaşadı.


HURDAYA DÖNDÜLER
Kazada başından aldığı darbeyle ağır yaralanan kamyonet sürücüsü Şahin K., olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansa alınarak Kocaeli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Sağlık durumu iyi olan Yusuf K. ise ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazaya karışan araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, araçlar çekicilerle olay yerinden alınarak otoparka götürüldü. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Hamiyet Sahin 07.12.2014 17:57
çevreyi kirletene 105 bin lira ceza verilecekmiş.Bu haberin doğru olduğunu sanmıyorum.Artık insanlar bu tip cezaları evelerini satıp öderler.Devlet,maden ocaklarında tedbir almayıp,onlarca yüzlerce insanın ölümüne sebep olanlara,9,10 bin lira ceza yazarken.belediye sanırım uçuyor.
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat