Özdilek

Güncel

Dünya çocukları Vali Güzeloğlu’nu ziyaret etti

23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı için ilimizde bulunan dünya çocukları Kocaeli Valiliği’ni ziyaret etti

23 Nisan 2015 Saat: 01:28
Dünya çocukları Vali Güzeloğlu’nu ziyaret etti
Dünya çocukları Vali Güzeloğlu’nu ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 23-26 Nisan tarihlerinde düzenlenecek 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı için ilimizde bulunan dünya çocukları, Kocaeli Valiliği’ni ziyaret etti. Valilik 100. Yıl Toplantı Salonu’nda Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’yla bir araya gelen çocuklar, karşılıklı hediyeleşme ve toplu fotoğraf çekiminin ardından Valilikten ayrıldı.

 

23 NİSAN ÇOK ÖNEMLİ BİR TARİHTİR

Vali Güzeloğlu’nun, ‘’Nasılsınız?’’ sorusuna ‘’İyiyiz’’ diyerek, Türkçe cevap vermesi Vali Güzeloğlu’nu sevindirdi. Vali Güzeloğlu, “23 Nisan tarihi TBMM’nin kurulduğu, Kurtuluş Savaşı’nın ilan edildiği çok önemli bir tarihtir dedi. Vali Güzeloğlu, ‘’Bu çok önemli günümüzü büyük önder Atatürk çocuklara bayram olarak hediye etti. Bu bayramımızı dünyanın her yerinden çocuklarla yaşıyoruz” ifadesini kullandı.

 

ÜLKELERİNİZE BARIŞ VE DOSTLUK MESAJLARINI GÖTÜRÜN

‘’Burada olmanızdan büyük mutluluk duyuyorum’’ diyen Vali Güzeloğlu, “Her gününüz bayram sevinciyle dopdolu olsun, yüzünüzden gülücükler hiç eksik olmasın. Ülkelerinize barış ve dostluk mesajlarını götürün. Sizlerinde bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu oldun” ifadelerini kullandı.

 

HEDİYELER VERİLDİ

Vali Güzeloğlu’nun konuşmalarının ardından çocuklar kendisine ülkelerinden getirdikleri hediyeleri takdim etti. Vali Güzeloğlu da çocuklara hediye verdi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından çocuklar Valilikten ayrıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat