Özdilek

Güncel

Kocaeli Barosu adına sahte hesap açtılar

Kocaeli Barosu tarafından yapılan yazılı açıklamada Kocaeli Barosu adına sahte bir Twitter hesabı açıldığı ve bu hesap üzerinden Baro’nun görüş ve taleplerini yansıtmayan paylaşımlarda bulunulduğu bildirildi.

15 Aralık 2014 Saat: 16:16
Kocaeli Barosu adına sahte hesap açtılar
Kocaeli Barosu adına sahte hesap açtılar

Kocaeli Barosu, Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunarak sahte hesabın kapatılmasını istedi.

Kocaeli Barosu tarafından gönderilen yazılı açıklama şu şekilde:

Kocaeli Barosu adına sahte bir Twitter hesabı açıldığını ve Kocaeli Barosu Yönetim Kurulu'nun haberi ve izni olmadan bir takım duyuru ve açıklamaların yapıldığını öğrenmiş bulunmaktayız.

 https://twitter.com/KocaeliBarosu isimli sahte twitter hesabından, Kocaeli Barosu'nun resmi web sayfasındaki haberler paylaşılarak ilgili hesabın Kocaeli Barosu'na ait olduğu izlenimi verilmektedir.

Kocaeli Barosu'nun https://twitter.com/KocaeliBarosu hesabı ile herhangi bir ilgisi olmadığı gibi, Kocaeli Barosu'nun herhangi bir sosyal medya hesabı da yoktur. Bahsi geçen hesapta yer alan açıklamalar da, Baromuz Yönetim Kurulu'nun görüşlerini ve taleplerini yansıtmamaktadır.

Baromuzun bilgisi ve iradesi dışında gerçekleştirilen bu sahtecilik olayı ile ilgili olarak Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulmuş, Twitter'dan da sahte hesabın kapatılması talep edilmiştir.

 Tüm meslektaşlarımıza ve kamuoyuna önemle duyurulur.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat