Özdilek

Siyaset

Doğan onuruna pasta kestiler!

Belediye başkanı Nevzat Doğan’ın da katıldığı yönetim toplantısında partililere seslenen AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, rakiplerinin artık bu kentten umutlarının kalmadığını söyleyerek, “Yakında adları bile anılmayacak

16 Nisan 2014 Saat: 17:41
Doğan onuruna pasta kestiler!
Doğan onuruna pasta kestiler!

AKP İzmit İlçe yönetiminin haftalık toplantısı önceki akşam parti binasında gerçekleşti. İlçe başkanı Ali Korkmaz başkanlığında yapılan toplantıya yönetim kurulu üyeleri tam kadro katılım sağladı. Toplantıya aynı zamanda İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan da katılarak partililerle bir araya geldi.

 

UMUTLARI KALMADI

30 Mart yerel seçimlerini İzmit’te asrın seçimi olarak değerlendiren ilçe başkanı Korkmaz, “Seçimlerden alnımızın akı ile çıktık. Bu seçim kentimiz için dönüm noktasıydı. Artık muhalefetinde bu kentte umudu kalmadı. Yakında adları bile anılmayacak. Hizmetlerimizle bu kente mühür vuracağız” dedi.

 

HALKIMIZ HİZMETİ SEÇTİ

Teşkilat mensuplarına yeniden teşekkür eden İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ise, “Seçimde İzmit halkı hizmeti inkar etmedi. Halkımız kendisine samimice yaklaşanlara destek verdi” şeklinde konuştu. 5 yıl boyunca yanlış bir iş yapmadıklarını söyleyen Doğan, “Muhalefet bile bir açık bulamadı. Hizmetlerimiz artarak sürecek. Halkla ilişkilerde aynı çalışmalarımızı sürdüreceğiz” değerlendirmesinde bulundu. Toplantıda ayrıca özel olarak hazırlanan ve ilçe yöneticilerinin Başkan Doğan ile birlikte fotoğrafının bulunduğu pasta alkışlar arasında kesildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat