Özdilek

Güncel

Darıca’ya yeni mesire yeri

Darıca Belediyesi, Orman Bakanlığı’ndan tahsis ettiği Gebze Balçık Köyü’ndeki yaklaşık 600 dönümlük alanda mesire alanı inşa etmek için çalışmalara başladı.

15 Ekim 2016 Saat: 21:15
Darıca’ya yeni mesire yeri
Darıca’ya yeni mesire yeri

Darıca Belediyesi, Orman Bakanlığı’ndan tahsis ettiği Gebze Balçık Köyü’ndeki yaklaşık 600 dönümlük alanda Marmara Bölgesi’nin en büyük mesire alanlarından birisini inşa etmek için çalışmalara başladı. İçerisinde kamp tesisleri değişik sporların yapılabileceği spor alanları ve spor tesisleri, kır evi, kır lokantası, kır kahvesi, yöresel ürünlerin de satışa sunulacağı satış birimleri ve alışveriş alanları, büfeler, çocuk oyun alanları, dinlenme mekanları, yürüyüş yolları, mescit, park alanları, toplantı salonları ve çok amaçlı salonların da bulunacağı A Tipi Mesire Alanında tesislere giriş için alternatif bağlantı yolları ve çevre düzenlemeleri tamamlanırken, Başkan Karabacak yerinde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Tesislere giriş için alternatif bağlantı yolları ve çevre düzenlemelerinin tamamlandığını belirterek tesislerin yapımına kısa sürece başlanacağını müjdeleyen Başkan Karabacak , “bilindiği Darıca ilçemiz bölgemizin nüfus yoğunluğu en fazla olan ilçelerinden birisi. İkiyüzbine yaklaşan nüfusuyla İstanbul ile Kocaeli arasında önemli bir yerleşim merkezi haline geldi. Her geçen gün büyüyen nüfusuyla Çataldağ Mesire Alanı vatandaşlarımız için büyük önem arz ediyor.” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat