Özdilek

Siyaset

Saadet Partisi İzmit İlçe divanı toplandı

Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanlığı 2016 Ocak Ayı İlçe Divan Toplantısı ilçe binasında yapıldı.

6 Şubat 2016 Saat: 13:30
Saadet Partisi İzmit İlçe divanı toplandı
Saadet Partisi İzmit İlçe divanı toplandı

Parti yöneticilerinin yoğun katılım gösterdiği toplantıya Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Hüseyin Hacıabdullahoğlu,  İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, İzmit İlçe Başkanı Sedat Doğu Uslu, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri ve parti üyeleri katıldı.

Toplantı da konuşan Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanı Sedat Doğu Uslu, konuşmasında iktidarı sert sözlerle eleştirerek, ‘’Gelinen nokta kaygı vericidir ve 77 milyon insanımız bir ve beraber yaşama bilincinden uzaklaştırılmaktadır. Çözüm sürecinde atılan yanlış adımların acısını bugün çok daha derin ve net bir şekilde yaşamaktayız. Maalesef her gün gelen şehit haberleri, zaten yanan canımızı biraz daha acıtıp, yüreğimizi dağlıyor. Ülkemizde tüm bunlar yaşanırken iktidar ise ülkeyi bu durumdan kurtarmak için çözüm aramak yerine anayasa ve başkanlık sistemi konusunu tartışmakta, ülkemizi ve milletimizi uçuruma sürüklemektedirler. Ülkemizin uçuruma sürüklenmesinin yanı sıra İslam Dünyası da maalesef yeni bir kerbela ile karşı karşıyadır. Türkiye’nin iç politikasında iki temel gündem maddesi vardır gerisi Saadet Partisi olarak bize göre teferruattır. Birinci Terör, ikincisi ise ekonomik ve sosyal sıkıntılar… Umut ediyorum ki Türkiye’nin  mutlu ve refah günleri Saadet Partisi ile gelecek” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat