Özdilek

Güncel

CHP Kadın Kollarında Başkan “Hülya Yolcubal”

Nurhan Atalay’ın İl Kadın Kolları Başkanlığı’ndan istifa etmesi üzerine boş kalan koltuk için bir araya gelen 12 kişilik yönetim kurulu üyesi kendi arasından yeni başkanı seçti.

15 Eylül 2014 Saat: 17:39
CHP Kadın Kollarında Başkan “Hülya Yolcubal”
CHP Kadın Kollarında Başkan “Hülya Yolcubal”

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Atalay’ın görevinden istifa etmesinin ardından il kadın kolları koltuğu boşta kaldı. 12 kişilik yönetim kurulu kendi içinde yaptığı toplantı sonrasında Kadın Kolları Eğitim Sekreteri Hülya Yolcubal, başkanlığa seçildi.

BİZİ ZORLU BİR GÖREV BEKLİYOR

İl Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Hülya Yolcubal yaptığı açıklamada, “ Yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarım aldıkları ortak kararla başkanlığa beni önerdiler. İl Başkanımız Yalçın Kuşkan da arkadaşlarımın tercihine saygı duyarak başkanlığı onayladı. Yönetim kurulunda ki arkadaşlarıma ve İl Başkanımıza bu önemli görevi bana layık gördükleri için teşekkür ediyorum “ dedi. Bundan sonra genel seçimlere kadar bizi zorlu bir çalışma temposu bekliyor diyen çiçeği burnunda İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubal,

 “ hepimiz elimizi taşın altına koyup, bu görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışacağız” ifadelerini kullandı. Cuma günü saat 14.00 da yeni yönetimi basına tanıtacaklarını söyleyen Yolcubal, “ bu toplantıya tüm ilçe kadın kollarımızı ve üyelerimizi davet edeceğiz” diye konuştu.

KUŞKAN, PARTİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN

İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelerimiz kendi aralarında yaptıkları toplantıda seçimlerini yapmışlar diyen İl Başkanı Yalçın Kuşkan, “ Tüzüğümüz gereği, il kadın kolları yönetim kurulu üyelerimiz kendi aralarında ortak aldıkları kararla başkanlarını seçtiler. Ardından gelip, beni de bilgilendirdiler. Kendileri ile görüp başarılar diledim. Partimiz için hayırlı olsun “dedi.

HÜLYA YOLCUBAL KİMDİR

1978 Tokat Turhal doğumlu. İlk, orta ve liseyi Turhal’da tamamladı. Cumhuriyet Üniversitesi Yüksek Jeoloji Mühendisliği mezunu. Siyasete CHP gençlik kollarında başladı. Evli ve 2 çocuk annesi. 

YÖNETİM KURULU

Hülya Yolcubal’ın başkan seçildiği İl Kadın Kolları Yönetiminde; Yasemin Karaca, Sevim Çağlar, Canan Karabıyık, Hilal Pamukçu, Özlem Çalık, Nuriye Kazaner, Ayten Kuşkonmaz, Selma Atılgan, Hamiyet Eraslan, Sultan Kavakçı ve Nuray Birinci yer alıyor. 12 kişilik yönetimden bir kişinin başkan olması nedeniyle 11 kişiye düşecek olan yönetimde yedek yönetimden bir kişi seçilecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat