Özdilek

Güncel

Durhasan köylüsü ulaşım için ayaklandı

İzmit’e bağlı İZAYDAŞ’a yakın köylerden olan Durhansan Köyü sakinleri hızlı tren projesi kapsamında köylerinden 4 yıl önce kaldırılan belediye araçlarını geri istiyorlar.

5 Şubat 2016 Saat: 15:46
Durhasan köylüsü ulaşım için ayaklandı
Durhasan köylüsü ulaşım için ayaklandı

 Köy sakinleri uzun zamandır isteklerini yetkili kurumlara iletmelerine rağmen bir sonuç alamayınca Fuar içerisinde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Daire Başkanlığı’na gittiler.

TEPKİ GÖSTERDİLER

Kalabalık olarak giden köylüler içerisinde oluşturulan bir heyet Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Daire Başkanı Salih Kumbar ile makamında görüştüler. Yapılan görüşmede bir sonuç alınmamasına köylüler tepki gösterdiler.

 4 YIL ÖNCE KALDIRILDI

Hazırladıkları dilekçeleri yetkililere teslim eden köylüler daha sonra açıklama yaptılar. Durhasan Camii Dernek Başkanı Fatih Ay “Durhasan Köyü sakinleri olarak 4 yıl önce hızlı tren projesi kapsamında belediye araçları kaldırıldı. Bizlere Esener Kooperatifi tarafından taşıma yapılmaya başlandı. Uzun zamandır köy sakinleri ulaşımda büyük sıkıntı yaşıyor” dedi.

BELEDİYE ARAÇLARINI İSTİYORUZ

Araçların dolu olmasından dolayı insanlarımız hiçbir yere gidemiyor diyen Dernek Başkanı Ay “Bizde bu ülkenin insanıyız. İnsanlarımız bir yere gidemiyor, öğrencilerimiz giderken büyük sıkıntı yaşıyorlar. Bizler dilekçelerimizi yetkililere teslim ettik ancak bir sonuç elde edilemedi. Belediye araçlarımızı geri istiyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat