Özdilek

Siyaset

Ejderoğlu, hükümeti topa tuttu

SP ekim ayı il divan toplantısında konuşan İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, hükümeti dış politika üzerinden adeta topa tuttu.

22 Kasım 2014 Saat: 10:01
Ejderoğlu, hükümeti topa tuttu
Ejderoğlu, hükümeti topa tuttu

Saadet Partisi (SP) ekim ayı il divan toplantısını Necati Gençoğlu Kültür Merkezi'nde yaptı. Gerçekleştirilen Divan toplantısına; SP Genel İdare Kurulu Üyesi Ahmet Kul, Kocaeli İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, İzmit İlçe Başkanı Zafer Mutlu, il yöneticileri, il kadın kolları üyeleri, il gençlik kolları üyeleri ile partililer katıldı. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Sinan Ejderoğlu, “Saadet Partisi iktidara geldiğinde Ortadoğu huzurlu bir hale gelecek” ifadelerini kullandı.


SP’NİN İÇİ RAHAT DEĞİL

Saadet Partisi’nin gönlünün yaşanan gelişmelerden dolayı rahat olmadığını belirten Ejderoğlu, “ Biz bu yaşananları dile getirirken gönlümüz rahat değil. Ama bunları da dile getirmek zorundayız. Keşke bugün iktidar, geçmişinden örnek alıp D8 gibi bir oluşum oluştursaydı da hiç sesimizi çıkarmasaydık. Memura yüzde 200 değil, yüzde 100 değil keşke yüzde 30 zam verseydi de biz ses çıkaramasaydık. Ama maalesef sizleri yüzde 3'leri geçer bir durumunuz yok. Sizin bir tek medyanız ve gazeteleriniz kaldı. Bu yaşananlara milletin 2015'te cevap vermesini bekliyoruz. Saadet Partililer uyumayacak, yaşananları herkese anlatacak " diye konuştu.


ORTADOĞU SP İLE HUZUR BULACAK
SP iktidar geldiğinde Ortadoğunun huzur bulacağını söyleyen Ejderoğlu, “12 yılda Kocaeli'nin nüfusu yaklaşık 500 bin artmış. Demek ki Kocaeli, ikinci büyükşehir nüfusuna yaklaşmış durumda. Eğer Anadolu'da insanlar mutlu olsaydı, çiftçi desteklenmiş olsaydı Kocaeli'nin nüfusu bu kadar atmazdı. Ekonomi içler acısı durumda. Dış politikada iyi yapılmış bir şey bulmak mümkün değil. Mescidi Aksa'daki olaylardan dolayı toplumun her kesimi üzüntü içerisinde. Refah Yol döneminde İsrail elini nasıl kaldıramadıysa bugün de çözümü SP'nin en azından mecliste olmasıdır" şeklinde konuştu.


MECLİSE GİRMEK ZORUNDAYIZ
Eleştirilerine devam eden Ejderoğlu, "Ülkemizin başına çoraplar örülmesin, biz endişeliyiz. Maalesef iktidar şaşkın bir şekilde yoluna devam ediyor. 2015 seçimlerini başarmak zorundayız. Kaç sayıyla meclise girersek girelim bu bizim iktidara girmemiz demektir. Ama onlar 350 kişiyle iktidarsız oluyorlar. Çünkü onların gittikleri yol yol değil. Milli Piyango kumar merkezidir ama şimdi de onu özelleştirmek istiyorlar. Milli Piyango tamamen ortadan kaldırılmalıdır. Hangi Türk vatandaşı bunun karşısında durur? Biz bunun tamamen ortadan kaldırılmasını istiyoruz. Kumarla devlet olunmaz” dedi.


BAHANE ÜRETİYORLAR
“Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri ne yapıyor?” diye soran Ejderoğlu, “Küçük, rutin işlerin belediyeciliğini yapıyorlar. İnsanların elinde bir treni vardı. onu bile kaldırdınız. Şimdi de geri getirmek için uğraşıyorlar. Gene geri getirin biz teşekkür edelim. SP'li belediye olsaydı; borcumuz falan olmazdı, Yuvacık'tan da hakkıyla suyumuzu içip çalışırdık. Şimdi de bahane üretiyorlar. Bahane üretilmeyin, iş yapın. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun bugün doğru yerde olması gerekir. Eğer yine eski yerinde olursa yine borcu falan olmaz" diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat