Özdilek

Siyaset

Gençler CHP’nin her kademesinde yer almalılar

Kısa süre önce CHP Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Özden Sağ ve yönetimi tanışma ve kaynaşma kahvaltısı düzenledi.

18 Ekim 2014 Saat: 13:10
Gençler CHP’nin her kademesinde yer almalılar
Gençler CHP’nin her kademesinde yer almalılar

CHP Kartepe İlçe Gençlik Kolları tarafından Kartepe gerçekleşen tanışma ve kaynaşma kahvaltısına CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan ve İl Yöneticileri, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcıları Özgün Aslaner ve Fulya Üstündağ,  Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Mert, Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Doğan, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Devrim Bal, Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner, Başiskele İlçe Gençlik Kolları Yöneticileri Fırat Yiğit ve Berkay Yılmaz, CHP’nin Kartepe Belediye Meclis Üyeleri Nilay Merttürk, Temel Ofluoğlu, Selahahttin Altunkaya ve Musa Ejderoğlu, İzmit Belediye Meclis üyesi Birol Sağlam, Kartepe eski İlçe Başkanları Bülent Sarı ve Başar Değer, Sevim Kokrmaz Pekyörür ve çok sayıda partili genç katıldı.

Bugün burada tanışma ve kaynaşma adına hem de birlik ve beraberliği daha güçlendirmek adına bu kahvaltıyı düzenlediklerini söyleyen CHP Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Özden Sağ; katılan herkese teşekkür etti. Kartepe Gençlik Kolları olarak 2015’te yapılacak olan genel seçimler için kendilerinin de ellerinden gelen çalışmayı göstereceklerini belirten Sağ, bizler İl Başkanımız Yalçın Kuşkan’ın 5, 6 milletvekili çıkarmak hedefine odaklandık. Ve bu doğrultuda yoğun bir çalışma programı hazırladık. Birlik beraberlik ve uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Sürecimizi başlatırken sloganımız Türkiye’nin Birleştirici gücü altında Kocaeli gençliğini birleştirmekti. CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan, “Kocaeli’de gençlik oluşumunun ciddi anlamda yol kat ettiğini görüyoruz” dedi. CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar ise kadınlara ve gençlere Kartepe olarak çok değer veriyoruz. Bu değeri bugün burada da görüyorsunuz. Gençlerimizin düzenlediği bu organizasyona eski ilçe başkanlarımız, meclis üyelerimiz olarak hepimiz buradayız” dedi.

Gençlik ile sıkıntılarımız vardı diyen CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, “CHP ilkelerine gönül verecek gençleri bir araya toplamamız gerekiyor. Türkiye’nin geleceği için bu gençleri CHP çatısı altında toplamalıyız. En büyük eksiğimiz gençler ve kadınlar. AKP Türkiye’deki kadınların yüzde 62 sinin ve gençlerin büyük kısmının oyunu alıyor” dedi. Gençlerin siyasete katılması gerekiyor diyen Akar, sadece bayrak asarak değil, milletvekilliğinde, MYK’sında olması gerekir. Gençlerin siyasete ilgi göstermesi gerekir. Hedefe ulaşmak için mücadeleyi bırakmamak lazım. Bu dönem yaptığımız tüzük değişikliği ile gençlere yüzde 10 kota ayırdık. Aslında bu çok ayıp bir şey. Gençler CHP’nin her kademesinde yer almalılar” diye konuştu. En büyük eksiğimiz ortak dille konuşmamız diyen Akar, “Genel başkanımız açıkladıktan sonra o fikre sahip çıkmalıyız. Böyle bakarsak ekip olur ve ortak dili oluştururuz. CHP’yi yaptığımız parti içi toplantılarda eleştireceğiz” dedi. Akar, gençlere, sizin göreviniz Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkmak dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat