Özdilek

Siyaset

HDP: Saldırıların sürmesi muhtemeldir

Partililerle bayramlaşan HDP İl Başkanı Mehmet Akgül, Cumhurbaşkanı Adayı Selahattin Demirtaş için çalışan bir öğretmene Rize’de yapılan saldırıyı hatırlatarak, “Saldırıların sürmesi muhtemeldir” dedi.

29 Temmuz 2014 Saat: 17:58
HDP: Saldırıların sürmesi muhtemeldir
HDP: Saldırıların sürmesi muhtemeldir

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ve Halkların Demokratik Partisi (HDP) üyeleri, Ramazan Bayramı’nın 2’nci günü DBP İl binasında bayramlaştı. HDP İl Başkanı Mehmet Akgül’ün ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşmaya HDP PM üyesi Çiçek Arıç, Demokratik Bölgeler Partisi PM üyesi Mehmet Alçınkaya, DBP İl Başkanı Sait Demirkaya, Sosyalist Yeniden Kuruluş Partisi (SYKP) İl Temsilcisi Çetin Ak ve partililer katıldı.

 

Cumhurbaşkanı adaylarından Selahattin Demirtaş için Rize’de masa açarak çalışma yapan bir öğretmene yapılan saldırıya değinen Akgül, bu olayda Başbakan Erdoğan’ın söylemlerinin saldırılarda etkili olduğunu söyledi. Kocaeli Cumhur Meclisi adıyla açıklama yapan Akgül, “Selahattin Demirtaş’ın seçim kampanyası için stant açan öğretmenimize kimliği belirli kişiler tarafından önce ölüm tehdidi ardından fiziki saldırı gerçekleştirilmiştir. Erdoğan’ın söylemleri linçe tabi tutturmuştur. Yapılan saldırıları belli odakların kışkırtması ve Demirtaş kampanyasına duyulan paniğin ifadesi olarak anlıyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat