Özdilek

Sağlık

Körfezkent, VM Medical Park ile protokol imzaladı

Körfez ilçesinin en kalabalık sitelerinden biri olan Emlak Konut Körfezkent 1. Etap Site Yönetimi ile VM Medical Park Kocaeli Hastanesi arasında protokol imzalandı.

23 Ağustos 2016 Saat: 11:27
Körfezkent, VM Medical Park ile protokol imzaladı
Körfezkent, VM Medical Park ile protokol imzaladı

Kocaeli ili Körfez ilçesinin en kalabalık sitelerinden biri olan Emlak Konut Körfezkent 1. Etap Site Yönetimi ile VM Medical Park Kocaeli Hastanesi arasında site sakinleri ve birinci derece yakınlarının, hastanenin sunduğu sağlık hizmetlerinden avantajlı faydalanabilecekleri bir protokol imzalandı.

 

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nde gerçekleştirilen imza törenine Başhekim Dr. Göksel Ensari, Kurumsal Pazarlama Uzmanı Duygu Kalyoncu Tosun ile Körfezkent 1. Etap Site Yönetimi adına Erkan Sayan ve Tarkan Tuna katıldı.

 İmzalanan bu sözleşmeyle “Avrupa standardı yaşam” hedefini yakalamaya çalışan Körfezkent’in hedefine bir adım daha yaklaştığı ifade edildi. VM Medical Park Kocaeli Hastanesi ile yapılan anlaşmayla sağlık alanındaki önemli bir eksikliğin de giderilmiş olacağı ifade edildi. Son zamanlarda hizmetlerinden sıkça söz edilen Körfezkent 1. Etap Site Yönetimi’nin 500 metrekarelik görsel şölen oluşturan süs havuzunu yenilemesi, çocuk parkı, ilave spor alanları ve kendi bünyesine aldığı özel güvenlik ekibiyle daha kaliteli hizmet verir hale gelerek Körfez ilçemizin en nezih mekanlarından biri haline geldiğine dikkat çekildi.

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Başhekimi Dr. Göksel Ensari ise, gerçekleştirilen protokol ile Körfezkent sakinlerine kaliteli sağlık hizmeti sunmak istediklerini söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat