Özdilek

Güncel

Derince’de 19 Mayıs coşku ile kutlanacak

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası nedeniyle Derince’de düzenlenecek etkinliklerle, bayram coşku içerisinde kutlanacak

18 Mayıs 2016 Saat: 00:24
Derince’de 19 Mayıs coşku ile kutlanacak
Derince’de 19 Mayıs coşku ile kutlanacak

Okullar Arası Futbol Turnuvası

Derince Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi’nin birlikte düzenleyecekleri etkinliklerle ilçede 19 Mayıs coşku içerisinde kutlanacak. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası’nda ilçedeki programlar Kaymakam Mesut Yıldırım ve Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’a yapılan makam ziyaretleri ile başlarken, organizasyon kapsamında 17-18 Mayıs günleri Okullar arası Futbol Turnuvası tertip edilecek.

 

Gençlik Yürüyüşü Düzenlenecek

19 Mayıs Perşembe günü saat 09.00’da ise Derince Kaymakamlığı bahçesinde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumu gerçekleştirilecek. Aynı gün saat 10.00’da Derince Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu’nun bahçesinden Derince Kent Meydanı’na kadar gençlik yürüyüşü düzenlenecek. Yürüyüşün ardından Kent Meydanı’nda güreş, judo ve badminton branşlarında sportif faaliyetler organize edilerek, kutlamalar sona erecek.

 

 

YÜRÜYÜŞ: 19 Mayıs Perşembe günü düzenlenecek olan Gençlik Yürüyüşü saat 10.00’da Derince Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu’nun bahçesinden başlayacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat