Özdilek

Güncel

Pirelli çalışanlarından Karacan’a sürpriz

Pirelli fabrikası çalışanlarının dayanışma gecesinde işçiler, sürpriz yaparak Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan’ın doğum gününü kutladı. 1961 doğumlu olan Karacan 53 yaşına girdi.

24 Kasım 2014 Saat: 14:48
Pirelli çalışanlarından Karacan’a sürpriz
Pirelli çalışanlarından Karacan’a sürpriz

Kartepe’de kurulu Türk Pirelli Lastik Fabrikası çalışanları, birlik ve dayanışma gecesinde buluştu. Lastik-İş Sendikası üyesi çalışanlar tarafından düzenlenen dayanışma ve birlik gecesi, önceki akşam Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan Lastik-İş sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Çalışanların eksiksiz katıldığı gecede eğlence doruktaydı. Çalışanlar gecede sürpriz yaparak doğum günü olan Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan’ın doğum gününü kutladı ve hep birlikte pasta kesildi.

 

BİRLİK ÇAĞRISI
Geceyi organize eden Lastik-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Tezcan Ay, gecede yaptığı konuşmada birlik çağrısında bulundu. Ay, örgütlü oldukları Kocaeli’deki bütün fabrikalarda üyelerin mutlu ve huzurlu olduklarını, haklarını aldıklarını söyledi. Çalışanların mutluluğu için her türlü özveriyi gösteren Genel Başkan Abdullah Karacan’a teşekkür eden Ay, “Bütün üyelerimiz görev yaptıkları kendi birimlerinde kusursuz çalışıyor. Hiçbir çalışanımız kendi iş yerinde disiplinsiz davranışlar içinde bulunmuyor. Genel Başkan’ımızın bizim için yaptığı özveriye layık olmaya çalışıyoruz” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ
Abdullah Karacan, sendika üyesi bütün çalışanların haklarına yönelik ortaya koydukları çabanın karşılığını aldıklarını belirterek, “Sizden tek şey istiyorum. Çalıştığınız kuruma, yaptığınız işinize sahip çıkın. Birlik ve beraberliğinizi asla bozmayın. Birlik olduğumuz sürece hiçbir haksızlık karşısında eğilmeyiz. Birlikte yürüyeceğiz. Benim için yaptıklarınıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

KARACAN 53 YAŞINDA
Konuşmalardan sonra çalışanlar, gecede sürpriz yaparak Genel Başkan Abdullah Karacan’ın doğum gününü kutladı. Doğum günü sürprizine çok şaşıran Karacan, çalışanlara teşekkür etti ve üzerinde kendi resminin bulunduğu doğum günü pastasını çalışanların alkışları eşliğinde kesti. Karacan daha sonra doğum günü pastasını kendi elleriyle çalışanlara ikram etti. 1961 doğumlu olan Karacan 53 yaşına girdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat