Özdilek

Siyaset

Özkan: Kocaeli’den çok destek gördüm

Usta Gazeteci-Yazar Tuncay Özkan ilimize gelerek CHP İl Örgütü’nü ziyaret etti. Kısa konuşma yapan Tuncay Özkan, cezaevinde geçirdiği süre boyunca Kocaeli’den çok destek gördüğünün altını çizdi.

12 Temmuz 2014 Saat: 16:56
Özkan: Kocaeli’den çok destek gördüm
Özkan: Kocaeli’den çok destek gördüm

Usta Gazeteci-Yazar Tuncay Özkan, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin organize ettiği programlar kapsamında ilimizi ziyaret etti. Özkan, cemiyetin programlarına katılmadan önce CHP İl Örgütü’nü ziyaret etti. Tuncay Özkan’ı il başkanı Yalçın Kuşkan, milletvekili Haydar Akar ve il yöneticileri karşıladı. Ziyarette konuşan Tuncay Özkan, Silivri Cezaevi’nde geçirdiği süre boyunca Kocaeli’den çok destek gördüğünü ve bundan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

 

CHP’DE ÇAYCI BİLE OLURUM

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinen Tuncay Özkan, “CHP’nin Türkiye’nin en önemli kurumlarından biri olduğuna inanıyorum. Benim için cumhurbaşkanı adayının kimliği ikinci planda gelir. Demokrasi eşittir CHP’dir. Tartışmalar yersiz olup CHP’nin iktidarı için çok çalışıp hazır olmalıyız. Ben yürekten inanıyorum ki Türkiye’nin en demokratik kurumunun iktidar olmak için elinden geleni yapacağını düşünüyorum” dedi. Kocaeli’den milletvekili olur musunuz sorusunu da cevaplandıran Özkan, “Bana partim ne derse ben onu yaparım. Partimin çaycısı bile olurum. Bugün Kocaeli’den milletvekili olmam istense bunu da yaparım” diye konuştu.

 

AKLIN YARGILANDIĞI BİR SÜREÇ

Silivri’de geçirdiği günlere değinen Tuncay Özkan, “Biz Silivri’de gerçekten çok zor günler geçirdik. Orada normal bir süreç yaşanmadı. Aklın, mantığın yargılandığı bir süreç içinden geçtik. Bizleri içeri attılar fakat bir suç bulamadılar. Binlerce telefon kaydımı dinlediler ama yine de suç unsuru bulamadılar. Çok zor günler geçirdik. Bu zor günlerde Kocaeli’den de çok fazla destek gördük. Zaten bizleri orada ayakta tutan sizlerin destekleriydi. Tekrar teşekkürlerimi sunuyorum” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat