Özdilek

Güncel

Darıca Muharrem Ayını Kutluyor

Darıca’da Muharrem ayı dolayısıyla, şehrin değişik noktalarında Darıca Belediyesi tarafından vatandaşlara aşure dağıtımı yapılıyor.

12 Ekim 2016 Saat: 07:45
Darıca Muharrem Ayını Kutluyor
Darıca Muharrem Ayını Kutluyor

Osmangazi Mahallesi Saat Kulesi önünde Darıca Kaymakamı Ömer Karaman,Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Haluk Görgün tarafından vatandaşlara aşure dağıtımı yapılırken, hafta boyunca şehrin değişik noktalarında aşura dağıtımının devam edeceğini söyleyen Başkan Karabacak, kültürümüzde önemli bir yere sahip olan Muharrem ayının, ilahi bereket ve feyzin bollaştığı bir ay olduğunu söyledi.

Başkan Karabacak “Darıca Belediyesi olarak Aşure Günü etkinlikleri çerçevesinde bizlerde örf , adet, gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak adına halkımıza aşure dağıtıyoruz. Bu günler halkımızla bizler için kaynaşma adına büyük önem taşıyor. Muharrem ayının ülkemize bolluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum.” diyerek Muharrem ayının ülkemize ve tüm islam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat