Özdilek

Güncel

Hurşit Hoca, Kılıçdaroğlu’nu ağırladı

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Hurşit Güneş’in kurucularından olduğu Toplumcu Düşünce Enstitüsü üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı toplantı ile bir araya geldi.

24 Ocak 2015 Saat: 18:40
Hurşit Hoca, Kılıçdaroğlu’nu ağırladı
Hurşit Hoca, Kılıçdaroğlu’nu ağırladı

İstanbul'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Toplumcu Düşünce Enstitüsü üyeleri ve bir grup gazeteciyle kahvaltıda bir araya geldi. Rumeli Hisarüstü'ndeki Yıldız Mezunları Derneği Sosyal Tesisleri’nde, Toplumcu Düşünce Enstitüsü Başkanı Nebil İlseven'in ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya partililer, gazeteciler ve akademisyenler katıldı. Bilindiği üzere CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Hurşit Güneş, enstitünün kurucuları arasında yer alıyor.

 

BASINA KAPALI
Basına kapalı gerçekleştirilen buluşmaya katılan bazı isimler şunlar: Kadri Gürsel, Adil Gür, Yalçın Doğan, Cüneyt Ülsever, Uğur Gürses, Altan Öymen, Faik Öztrak, Mustafa Sönmez, Murat Yetkin, Burhan Şenatalar, Osman Korutürk, Sezgin Tanrıkulu, Murat Karayalçın, Kadir Gökmen Öğüt.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat