Özdilek

Güncel

Aşçılar ve garsonlar artık tek çatı altında

İlimizde kurulan ve Marmara’daki tüm aşçı ve garsonların tek çatı altında bir araya gemlisin amaçlayan AŞGADER Başkanı Yusuf Özcan, yapılacak dernek çalışmaları hakkında basın toplantısı ile bilgiler verdi.

23 Kasım 2014 Saat: 17:20
Aşçılar ve garsonlar artık tek çatı altında
Aşçılar ve garsonlar artık tek çatı altında

Geçtiğimiz haftalarda kurulması tamamlanan Aşçılar ve Garsonlar Derneği (AŞGADER), federasyon olma yolunda hızla ilerliyor. Yusuf Özcan’ın başkanlığında kurulan AŞGADER Kocaeli, Bursa, Yalova, Adapazarı, İstanbul ve Marmara Bölgesinde üye kabulüne başladı. Bölgelerde dernekleşmeye gidecek olan AŞGADER federasyonu en kısa zaman oluşturacak. Başkan Yusuf Özcan, yaptığı açıklama ile çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

MESLEKİ BELGELER VERECEĞİZ

Toplantıda konuşan Başkan Özcan, “Aşçılar ve garsonlar bir çatı altında bir araya geldi. Bundan sonraki süreçte daha farklı çalışmalarımız olacak. Vereceğimiz mesleki yeterlilik belgesi aynı zamanda Halk Eğitim onaylı olacak ve çalışmalarımız resmiyet kazanacak. Aşçının ehliyeti bu belge olacaktır” dedi.

 

YENİ TEÇHİZAT, YENİ BİNA

Aşçılar ve Garsonlar Derneği’nin en kısa zaman yeni bir binaya taşınacağını da belirten Yusuf Özcan, şöyle konuştu: “İmkanları ve mutfağı düzgün ekipmanları son teknoloji bir aşçı laboratuvarı kuracağız. Bizim iş yerimiz mutfağımız. Burada deneme yanılma yöntemi ile stajyer yetiştireceğiz, cezaevlerinde bulunan mahkumlara aşçılık dersleri vereceğiz.” Özcan, ayrıca, 28 Aralık Pazar günü saat 10.00’da AYIŞIĞI Derneği’nde resmi açılışlarını da yapacaklarını söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat