Özdilek

Siyaset

Gebze’li Avukat Saide Arslan dosyasını teslim etti

Gebze’li Avukat Saide Arslan Çalışkan dosyasını teslim etti. Kocaeli milletvekilliğine aday adayı olduğunu açıklamasının ardından, CHP Genel merkezine giderek başvuru dosyasını teslim etti.

1 Mart 2015 Saat: 17:57
Gebze’li Avukat Saide Arslan dosyasını teslim etti
Gebze’li Avukat Saide Arslan dosyasını teslim etti

İlimizin tanınmış avukatlarından, Gebze eski Gençlik Kolları yöneticisi,  Gebze eski CHP ilçe Başkanı, Darıca CHP eski meclis üyesi Avukat Saide Arslan çalışkan, Kocaeli milletvekilliğine aday adayı olduğunu açıklamasının ardından, CHP Genel merkezine giderek başvuru dosyasını teslim etti.

CHP’de çok genç yaşlarda sırasıyla Gençlik kolları, İlçe Yönetimi, İlçe Başkanlığı  görevlerinde bulunan ve kentimiz tarafından hem hukukçu kimliği hem de aktif siyasi yaşantısı ile tanınan Avukat Saide Arslan  çalışkan’a, CHP genel merkezine gelişinde babası ve bir gurup partili de eşlik etti.

EMEK VERDİĞİM İÇİN DEĞİL, EMEK VERMEK İÇİN

Aslen Erzurum kökenli olan ve küçük yaşlardan beri Gebze’de yaşayan 42 yaşındaki Avukat Çalışkan, Kocaeli milletvekilliğine aday olmak istemesinin nedenlerini, hem demokrasi, özgürlük ve hukuk mücadelesinin bir neferi olmak, hem de uzun yıllardır yaşadığı Kocaeli’nin sorunlarını yakından bilen biri olarak çözüm önerileri sunup mücadele vermek,  bizzat parti emekçisi olarak,  örgütün sesini ve isteklerini anlayabilecek ve duyurabilecek  bir birikime sahip olmak olarak açıkladı.

MÜCADENİN YANINDA DEĞİL, EN ÖNÜNDE

Avukat Çalışkan, “ Ben partime yıllardır emek verdiğim, hizmet ettiğim için bir bedel istemek için değil, partimin ve daha önemlisi bölge halkının sesi olmak, farklılık yaratmak, bir kadın olarak mücadelenin yanında değil, en önünde yer almak için milletvekili olmak istiyorum.  Anlayışımda, kafamda, vicdanımda hak, hukuk ve adalet kavramları güçlü olduğu için bu görevi istiyorum. Kadınlarımızı da layıklığıyla temsil edeceğimi düşünüyorum. Halkımı anladığım kadar bir yuva olarak gördüğüm partimi ve üyelerimizi de iyi anlayacağımı ve temsil edeceğimi düşünüyorum. Partimin üyelerinin de beni anlayacağına ve sahip çıkacağına inanıyorum”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat