Özdilek

Kültür/Sanat

Şilili ressamdan work-shop

Güzel Sanatlar Lisesi’ne konuk olan Şilili ressam Barrera’nın performansı ilgiyle izlendi.

28 Şubat 2015 Saat: 10:52
Şilili ressamdan work-shop
Şilili ressamdan work-shop

Kocaeli Güzel Sanatlar Lisesi’ne konuk olan Şilili ressam ve grafiker Manuel Gonzalez Barrera, KOSEV (Kocaeli Sanat Evi Derneği) ve Kocaeli Güzel Sanatlar Lisesi işbirliği ile seramik workshop ve doğal ortamda ilkel pişirim tekniği ile performans gerçekleştirdi.  

Sanatçı Barrera’nın, heykel atölyesinde gerçekleştirdiği workshop uygulamasında öğrenciler, öğretmenler ve KOSEV üyeleri katıldı.Kocaeli Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü H. Cüneyt Altın, “Okulumuzda gerçekleşen bu tür etkinliklerin, öğrencilerin sanat eğitiminde, görsel algılarının gelişmesinde çok önemli.Sayın Manuel Gonzalez Barrera ve KOSEV üyesi arkadaşlara bu etkinlik için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.. KOSEV Yönetim Kurulu Üyesi Saynur Demiralay da KOSEV’in sanatsal etkinliklerinin yanı sıra geleceğin sanatçılarının eğitimine katkıda bulunmuş olmaktan mutlu olduklarını dile getirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat