Özdilek

Güncel

CHP'de kurultay öncesi delegeler bir araya geldi

Kurultay öncesi delegelerle kahvaltılı toplantıda bir araya gelen CHP İl Örgütü, alt yapı çalışması yaptı.

25 Ağustos 2014 Saat: 17:48
CHP'de kurultay öncesi delegeler bir araya geldi
CHP'de kurultay öncesi delegeler bir araya geldi

Delegelerle fikir alışverişinde bulunduklarını söyleyen Yalçın Kuşkan, “Delegelerimizin de neler düşündüğünü öğrenmek istedik” dedi.

Genel Merkez’in kararıyla 5 ve 6 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Kurultay öncesi CHP İl Örgütü dün Kurultay delegeleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Clup Bithynia’da gerçekleştirilen toplantıya CHP Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Hilal Kaplan ile Haydar Akar, CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan ve delegeler katıldı.


6 DELEGE KATILAMADI

Toplam 21 delegeden ise tatilde olmaları nedeniyle Hakan Savaş, Fahri Örengül, Fatma Gediksiz, Kıymet Ayan, Kemal Ergün, Erol Özbay katılamadı. Yalçın Kuşkan ise delegelerin katılmama gibi bir durumlarının olmadığını sadece tatilde oldukları için gelemediklerini belirtti. Kuşkan, delegelerin toplantıda alınacak kararlara uyum göstereceklerini söylediklerini de kaydetti.


FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPMAK İSTEDİK

Kahvaltı ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren Yalçın Kuşkan, amaçlarının kurultaya yönelik delegeleri, milletvekilleri ile birlikte bilgilendirmek olduğunu, fikir alışverişi yapmak istediklerini belirterek, “Ankara’da yapacağımız Kurultay’da kalacağımız otelin, yapacaklarımızın bilgisini paylaşmak istedik. Delegelerimizin neler düşündüklerini öğrenmek istedik” dedi.


BENİ ARADILAR

Kocaeli örgütleri olarak kanaatlerini aktarmak amacıyla Kurultay öncesi altyapı çalışması yaptıklarını vurgulayan Kuşkan, “6 delege arkadaşımızı il dışında. Tatilde oldukları için katılamadılar. Beni aradılar. Toplantıya katılmama nedenleri diye bir şey yok. İl dışında olan arkadaşlarımızı da burada çıkacak karara dışında beyanlarının olmadığını belirttiler” şeklinde konuştu.


GELENEKSEL YAPIYA UYGUN

Sonrasında söz alan Mehmet Hilal Kaplan, CHP’de Kurultay sonrası hep bir anlaşmazlık çıkacağının zaman zaman konuşulduğunu belirterek, “Kimse merak etmesin CHP bu Kurultay’dan da el ele çıkacaktır” dedi. Haydar Akar, ise Kurultay’ın CHP’nin geleneksel yapısına uygun bir davranış olduğunu vurgulayarak;


DEMOKRASİ HER ZAMAN HAKİM

“Birlik beraberlik içerisinde bir Kurultay olacak. Herkesin beklediği bir kavga ortamı falan olmayacak. CHP’de demokrasi her zaman hakim kılınmıştır. Alınacak ortak kararla birlikte tercihlerimizi yapacağız” diyerek sözlerini noktaladı. Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı şekilde devam etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat