Özdilek

Siyaset

CHP İl Başkanları Ankara'ya Gidiyor

Olağan basın toplantısı yapan CHP Kocaeli İl Başkanı Yalçın ,yarın Ankaraya gidiyor.

14 Nisan 2014 Saat: 19:10
CHP İl Başkanları Ankara'ya Gidiyor
CHP İl Başkanları Ankara'ya Gidiyor

Kimsenin istifasını istemedim ama eden olursa değerlendiririz

Yalçın Kuşkan, "Gerekçesi, yarın il başkanları Ankara toplantısı var. Grup toplantısına önce ve sonrasında katılacağız. Il yönetim kurul toplantısını da bu akşama aldık. Il yönetimi kurulu olarak değerlendirmelerimizi sürdüyoruz. Il kadın kolları başkanlığı ile ilgil karar da alacağız. Il başkanları kendi aralarında toplanacaklardır. Genel başkanımıza yapılan saldırıyı kınama amacıyla ve Değerlendirmeler yapmak için toplanıyoruz. Il başkanlarının istifasıyla ilgili değildir.  Il kurulu kendi içinde değerlendirmeler yapıyor ve kurulun Kocaeli ölçeğinde bazı örgütsel değişiklikler ve atamalar yapacağımızı söyleyebiliriz. Yoruldum diyen iller ve ilçeler olur. Bilemeyiz. Benim istifasını isteyeceğim bir birim veya kişi yoktur. Ancak herkesin kendi değerlendirmesini de ayrıca saygıyla karşılayacağım. Bireysel kanaatim gençlerin yaptıgı bütün eylemlerin doğru olduğunu düşünen biriyim. Ankara'ya da gidip görüşseler benim için engelleyen biri olmamam söz konusudur. " şeklinde konuştu.

İl kadın kolları için aday olup olmadığı sorusu sorulduğunda elimizde bir isim yok diyen Kuşkan, "Olayın boyutunu değerlendirip önümüzdeki hafta değerlendirmelerimizi atamayla gerçeğe dönüştüreceğiz" dedi.

Yalçın Kuşkan, "Atanacak olan arkadaşımız belli bir süre sonra başkanlığı seçime götürmek zorunda ve Ankara'da genel başkan yardımcısı olan bir koldur bu.

Ankara toplantısında milletvekilliği seçimlerini görüşecek mısınız sorusuna Kuşkan, "Cumhurbaşkanlığı seçimi var ve önümüzde bazı siyasal aşamalar var. Ama Milletvikili seçimi konusu için henüz erken. Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda çalışmalar kampanyalar siyasi partilerin bütçelerinden destekleyemeyeceklerini biliyorum. Bazı siyasi partiler daha ölçekli davranmak zorunda kalacaklar" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat