Özdilek

Siyaset

“Bu Milletti Hile ile Kandıramazsın"

HDP Gebze eş ilçe başkanı Şenay Bütün, “Barajları kadınlar, gençler yıkacak" dedi.

5 Haziran 2015 Saat: 15:53
“Bu Milletti Hile ile Kandıramazsın"
“Bu Milletti Hile ile Kandıramazsın"

HDP BARAJI YIKTI

HDP Kocaeli İl eş başkanı Mehmet Akgül, “Gebze Meydanı Türkiye’ye demokrasi dersi vermektedir. Gebze Meydanı HDP’nin adaylarının mecliste temsil edileceğini müjdesini vermektedir. Türkiye’nin gerçek demokrasiye, tüm inançların ve tüm etnik grupların özgürce yaşadığı bir yaşam biçime ihtiyaç vardır. Bunu karşılayacak olan HDP’dir. 7 Haziran seçimlerine bu inançla hazırlanıyoruz. HDP’nin mecliste temsil edilmesinin Türkiye demokrasisi için son derece önemlidir. HDP’nin meclise girmeli ki Kobani olmasın, Soma ve Ermenek gibi bir daha acıların yaşanmaması için sorumluların hesap sorulması için HDP’ye ihtiyaç vardır. HDP’nin özgürlük, barış ağacının altına evet mührünü vurmalıyız. Sandığımıza ve oyumuza sahip çıkmalıyız. Her şeyi çalanların oylarımızı da çalacağını unutmamalıyız" şeklinde konuştu.

 

ADAM DELİ OLMUŞ

HDP Diyarbakır Milletvekili adayı Altan Tan, “Selamün Aleyküm. Bu coşku kutlu olsun size. Moraliniz niye bu kadar yerinde? Tayyip Erdoğan 400 vekil çıkardığını ve bizlerinde de barajın altında diyor. Yüzü mahkeme duvarı gibi. Bu kadar gülmeyin adam deli olmuş. Adam tamamen sıyırdı. 400 vekille başladı. 335’e kadar indi. Pazarlığı 235 bağladık. Belediye başkanı oldu yetmedi, başbakan oldu yetmedi, cumhurbaşkanı oldu yetmedi, başkan olacağım dedi şimdi de sultan olacağım diyor. En çok 23 Nisan başbakanına acıyorum. Abisinin aynısını yapıyor. Sultan olmaya giderken başbakanlığı kaybettiler. Bu halk dimdik ayakta. Son çağrı feryat ediyor. Ey Kürt kardeşim diyor sen beni anlamadım. Yahu sen bir kez bizi anlayabildin mi? Roboski’de 34 çocuğumuz paramparça edildi. Özür dileyeceğine bombaları atan katillere teşekkür ediyor. Kobi’de on binlerce kardeşimiz ölüm kalım savaşı verirken sen Kürt kardeşlerini anlayabildin mi? Yolcudur abbas bağlasan durmaz. Elinde kuranın kerim il il geziyor. Bu kuranı kerimi bizler 1400 senedir başımızda taşıyoruz. Kuranın kerimi ezbere biliyoruz. Bu bir hak ve hukuk davasıdır. Bu partide tüm kesimlerden insanları var. türkiye’de ne kadar hakkı yenen varsa bunların yan yana gelmesi demokratik bir ülke ve yeni bir anayasa istiyoruz. Dininden imamından olursun diyor. Sen kendi abdestine sahip ol kimse kürtleri zorla dininden mezhebinden edemez. Bu milletti hile ile kadıramazsın. Bunlar bizi gene kandıracaklarını sanıyorlar. Ama sen son bir gayretle kürtleri kandıracak saf sefil bilo olarak görüyorsan" ifadelerini kullandı.

 

ERDOĞAN’I BAŞKAN YAPTIRMAYACAĞIZ

HDP İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Turgut Öker, “Selam olsun herkese. Selam olsun Gezi’de ve Kobini’de dövüşenlere. Tayyip Erdoğan bu zulmü yapıyorsa geç kalmışlığımızdandır. HDP herkesi insan gören anlayışla birlik olduk. Yüzde 10 barajının yıkmış bulunmaktayız. Tayyip Erdoğan’ın saldırısı bundan dolayıdır. Bu birliğimizle halk iktidarı kuracağız. Bugün Tayyip Erdoğan’ı sultan yapmamanın tek yolu HDP’nin barajı geçip meclise girmesidir. Elinde kan olan Tayyip Erdoğan’ı başkan yaptırmayacağız" dedi.

NHA/ MURAT GÖKKAYA

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat