Özdilek

Güncel

Mahkeme, Ender Şenol’u haklı buldu

Ender Şenol, Taner Öner’in başkanlığını ilan etme kararının usulsüz olduğu gerekçesiyle 2.Bölge İdare Mahkemesi’ne başvurmuştu. Mahkeme de Yürütmeyi Durdurma kararı verdi. Ender Şenol’u başkanlığı devam ediyor.

25 Ekim 2014 Saat: 12:13
Mahkeme, Ender Şenol’u haklı buldu
Mahkeme, Ender Şenol’u haklı buldu

9 Haziran 2013’te yapılan Kocaeli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın (KSMMMO) seçiminde 7 kişilik yönetim kuruluna Ender Şenol, Ali Odabaş ve Atilla Güngör’e (Aktif Mali Müşavirler Birliği), Taner Öner, Haydar Güvenç (Kocaeli Değişim Grubu) ile Kemal Demir, Bedri Keskin (Meslekte Birlik Grubu) seçilmişti. Yapılan pazarlıklar sonrasında Ender Şenol yeniden başkanlığa getirilmişti.

Kemal Demir’in desteğini alan Taner Öner, 7 kişilik yönetimde 4 kişinin oyunu aldığını belirterek, eylül ayında KSMMMO’nun başkanı olduğunu ilan etmişti. Ender Şenol da Taner Öner’in aldığı kararın usulsüz olduğu gerekçesiyle Yürütmeyi Durdurma istemiyle 2.Bölge İdaresi’ne başvurmuştu. Mahkeme Yürütmeyi Durdurma kararı verdi. Bu durumda Ender Şenol’un Oda başkanlığı devam ediyor.  Bu arada Oda içinde bir grubun Oda’yı olağanüstü kongreye götürmek için imza kampanyası başlattığı öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat