Özdilek

Güncel

Teknelerden motor çalanlar gözaltına alındı

Kocaeli genelinde son günlerde oldukça artan teknelerden motor hırsızlığı ile ilgili açıklama yapan İzmit Balıkçılar ve Sandalcılar Derneği Başkanı Barbaros Akkuş, hırsızların yakalandığını söyledi.

18 Eylül 2014 Saat: 18:07
Teknelerden motor çalanlar gözaltına alındı
Teknelerden motor çalanlar gözaltına alındı

Kocaeli’de son bir hafta içinde 50’nin üzerinde tekne motorun çalındı. Olayın ardından konuşan İzmit Balıkçılar ve Sandalcılar Derneği Başkanı Barbaros Akkuş yaptığı açıklamada, hırsızların yakalandığını söyledi. Tekne sahipleri ve balıkçıların korkulu rüyası haline gelen hırsızların yakalanması için polis ekipleri de yoğun çaba sarf etti. İzmit Marinada bulunan 5 teknenin motorları çalındığı ortaya çıkınca balıkçılar polise haber verdi. Motorları çalınan; Süreyya, Eğirdiler, Efe, Cem41 ve Sare kayıklarının motorlarının bulunması için polisler yoğun çaba harcayıp hırsızları yakaladı.


AKKUŞ: POLİSLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Olayın ardından İzmit Balıkçılar ve Sandalcılar Derneği Başkanı Barbaros Akkuş “İstanbul’dan gelen 3-4 kişilik bir ekip, saat 3.30’da İzmit Balıkçılar Ve Sandalcılar Derneği’ne ait olan, balıkçı barınağındaki, 5 adet tekne motorunu çalmışlar. Motoru çalınan vatandaşlar şikâyetçi oldular, bizde derneğin yönetim kurulu olarak işin takipçisi olduk, hırsızlık masası büro amirleriyle ortaklaşa yaptığımız çalışma ile hırsızların İstanbul’daki adresleri ve depoları tespit edildi. 24 saat geçmeden yapılan operasyonda ellerindeki suç aletleri ile başka bir yere hırsızlığa giderken yakalandılar. Çalınan motorları depoya koymuşlar birkaç gün içinde 5 adet motor sahiplerine geri verilecek. Dernek olarak biz buradan hırsızlık masası büro amirlerine teşekkür ediyoruz” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat