Özdilek

Güncel

İflas etti denilen kuyumcudan açıklama

Dün akşam saatlerinde yayılan ‘Gülaçtı iflas etti’ dedikoduları gerçek çıkmadı. Kim ya da kimlerin bu asılsız ihbarı yaptığı bilinmiyor. Yaşanan bu olayla ilgili olarak Gülaçtı’dan ilk açıklama geldi

8 Mayıs 2015 Saat: 11:51
İflas etti denilen kuyumcudan açıklama
İflas etti denilen kuyumcudan açıklama

Dün akşam saatlerinde yayılan dedikodu kent gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Gülaçtı’nın iflas ettiği ile ilgili yayılan bu dedikodu hemen düzeltildi. Kuyumcu dükkanına giden basın mensuplarına şirket yöneticileri ilk ağızdan “Böyle bir şey yok’ açıklaması yapmıştı. Gülaçtı’dan ilk resmi açıklama geldi.

 

KAYNAĞI BELLİ DEĞİL

Gülaçtı Kuyumculuk San. Tic. A.Ş.’den yapılan resmi açıklamada bunun bir karalama kampanyası olduğu belirtildi. Açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Bugün ilimizin birkaç yerel gazetesinin internet sitelerinde şirketimizin iflasının verildiğine yönelik kaynağı belli olmayan ve gerçeğe aykırı haberler yayınlanmış; gün içerisinde bu haberler, gerçek olmadığı açıklaması ile düzeltilmiştir.

 

KARALAMA KAMPANYASI

İlimizde tanınırlığı ve bilinirliği yüksek olan işyerlerimizin çalışmalarına kent halkının güvenine layık olarak devam ettiğini, çıkan haberlerin tamamen asılsız ve bazı grupların karalama kampanyasından ibaret olduğunu, bu gibi kaynağı belli olmayan haberlere itibar edilmemesini, bu bağlamda tüm yasal haklarımızın saklı tutulduğunu kamuoyuna saygıyla bildiririz.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat