Özdilek

Ekonomi

Sedaş, havai hatlarını yer altına alıyor

Sedaş, havai hatlarını yer altına alıyor. İlk uygulama Sakarya'da çark caddesi olacak.

13 Nisan 2014 Saat: 12:54
Sedaş, havai hatlarını yer altına alıyor
Sedaş, havai hatlarını yer altına alıyor

Semerciler Mahallesi Lüleci Sokakta SEDAŞ yeraltı kablolu tesis çalışmasını başlattı. Ambarlı Sokağın da enerji şebekesinin   alternatif beslenmesi için çalışma yapılmaya başlandı.

BELEDİYEDEN KAZI İZNİ ALINDI

Çark Caddesinin artan enerji yükü nedeniyle Ambarlı Sokaktaki enerji ihtiyacının karşılanması için Lüleci sokaktan alternatif bir hat tesis edilmesi için SEDAŞ ekipleri yoğun bir çalışma başlattı. Belediyeden alınan kazı izinleri ile birlikte, elektrik dağıtım panolarının montajı ve  kazı çalışmasına da başlandı. Lüleci sokakta başlatılan yeraltı kablolu dağıtım şebekesi tesis çalışmasının tamamlanması ile direkler ve direklerin üzerinde izolatörlere bağlı olan  iletkenler demontaj çalışması yapılarak sokaktan kaldırılacak, Ambarlı sokakta da şebekenin yeni beslemesi sağlanacak. Çevre esnaf ve sokak sakinleri SEDAŞ’ın başlattığı çalışmaya teşekkür ettiler.   

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat